Πήγε να κάνει μετάδοση αγώνα και έπεσε από ύψος τριών μέτρων – «Είχε λάδι το καντήλι μου» (βίντεο)

Από θαύμα σώθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης, ο οποίος έπεσε από σκάλα τριών μέτρων στο κενό λίγο πριν από έναν αγώνα βόλεϊ στη Σκύδρα.

Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να πάρει θέση για να κάνει τη μετάδοση του αγώνα Αριστοτέλη Σκύδρας – ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Volley League, έλειπε όμως μια λαβίδα από την σκάλα και έπεσε στο κενό.

O Τάσος Καμπάνης μόλις αντιλήφθηκε ότι πέφτει στροβιλίστηκε γύρω από τον άξονα της σκάλας και με αυτό τον τρόπο επέλεξε να προσγειωθεί με την πλάτη πάνω στα τραπέζια της γραμματείας κάτι το οποίο τον βοήθησε να βγει αλώβητος από αυτή την περιπέτεια.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή Tlive για την περιπέτειά του ανέφερε… «Το καντήλι μου φαίνεται πως είχε λάδι και μετά από τέτοια πτώση δεν συνέβη το παραμικρό. Η σκάλα δεν είχε την λαβίδα ασφαλείας, όπως κατέβαινα η σκάλα έφυγε από τη θέση της με αποτέλεσμα να γυρίσει και να βρεθώ στο κενό. Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να φοβηθεί».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Καμπάνης το γεγονός ότι ασχολείται με την πυγμαχία τον βοήθησε πάρα πολύ. «Είναι το άθλημα που μεγιστοποιεί τα αντανακλαστικά του ανθρώπου. Είχα υπολογίσει, η συγκυρία με ευνόησε να μην χτυπήσω και κανέναν που ήταν από κάτω. Δεν χτύπησα το κεφάλι και τη μέση μου, παρά μόνο λίγο στα πόδια το οποίο το κατάλαβα την επόμενη μέρα όταν είδα μελανιές. Οι σκάλες που ανεβαίνουμε σε αυτά τα πατάρια δεν έχουν λαβίδες ασφαλείας. Με ένα κραδασμό έφυγε από τη θέση της. Βλέποντας το βίντεο μετά διακωμωδούσαμε το γεγονός».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.