Ποιοι πανηγυρισμοί; Ο Απόλλων!

Μακριά από πανηγυρισμούς και “πρωταθλήματα Οκτωβρίου” θέλει να μείνει ο Ολυμπιακός Βόλου, που μένει συγκεντρωμένος, στο πλαίσιο της σημαντικότατης αναμέτρησης των ερυθρόλευκων, κόντρα στον Απόλλωνα στην Λάρισα, την ερχόμενη Κυριακή.

Χθες, Δευτέρα (24/10) οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας να αγωνιστούν στο παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό, πραγματοποίησαν χαλάρωμα, ενώ εκείνοι που έμειναν εκτός αγώνα, προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς. Σήμερα (25/10) ο τεχνικός των ερυθρολεύκων έδωσε ρεπό στους παίκτες του, με το επόμενο «ραντεβού» τους στο γήπεδο να είναι αύριο το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο της Άλλης Μεριάς, λόγω των εργασιών που συνεχίζονται στο αντίστοιχο του Πανθεσσαλικού και ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα.

Αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν. Συγκεκριμένα, ο Ντα Κόστα έμεινε εκτός, την τελευταία στιγμή, από τον αγώνα της Κατερίνης και αυτήν την εβδομάδα θα… προσπαθήσει ξανά να «φουλάρει», προκειμένου να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Πάντως, ο Πορτογάλος αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον κ. Τζαναβάρα, εύλογα, να μην θέλει να «ρισκάρει» την υγεία του ποδοσφαιριστή του, ρίχνοντάς τον στην «μάχη», με κάποιον δυνατό αντίπαλο. Παράλληλα, ένα μικροπρόβλημα αποκόμισε ο Οικονόμου, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πιερικό, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ικανό να κρατήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βόλου εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στις τάξεις των ερυθρόλευκων υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, βάσει της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν να κρατήσουν… «χαμηλά την μπάλα», ενόψει της συνέχειας, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί. Όσον αφορά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, εκτός έδρας, οι ερυθρόλευκοι πάνε 100% για την νίκη, αλλά έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το γεγονός πως και ο βαθμός θα είναι πολύ χρήσιμος, ενόψει της συνέχειας και της διατήρησης της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.