Πήραν πίσω τις παραιτήσεις τους οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ένωση Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου μετά τη Γ.Σ. της Τρίτης (13/6). Τονίζουν μάλιστα ότι δε θα υπάρξει καμία παραίτηση, γιατί, όπως υποστηρίζουν, η ανακοίνωση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου δε συντάχθηκε από κανένα μέλος της και έχει ύποπτη προέλευση.

Αναλυτικά:

“Ενωτικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έδωσαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους, την «ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ», η οποία συγκλήθηκε εκτάκτως μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας, σεβόμενοι την 80χρονη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ότι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας που την υπηρέτησαν, στηρίζοντάς την με κάθε τρόπο για την εκπλήρωση των στόχων της.

Συγκεκριμένα αποφάσισαν τα παρακάτω:

1. Στηρίζουμε την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, τον φίλαθλο κόσμο και τη λαμπρή ιστορία του.

2. Δεν τίθεται θέμα παραίτησης μελών του Δ.Σ της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» , διότι η επίμαχη επιστολή που δημοσιεύτηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο από φερόμενους Παλαιμάχους του Ολυμπιακού Βόλου, δεν συντάχθηκε από το Δ.Σ ούτε από τη Γ.Σ της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» και τη θεωρούμε λίαν επιεικώς ως «ύποπτη».

3. Σχετικά με όσα ανέφερε ο κ. Αχιλλέας Μπέος στα ίδια ως άνω δημοσιεύματα «για δωρεά από τον ίδιο στην «ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» 300 εισιτηρίων διαρκείας, μέρος των οποίων πουλήθηκαν από μέλη του συλλόγου μας», έχουμε να πούμε τα εξής:

α) Τα εισιτήρια που δόθηκαν στους παλαιμάχους-μέλη του συλλόγου μας, ήταν σε αριθμό 70 (υπάρχουν πρακτικά στη διάθεση του καθενός).

β) Στο κάθε εισιτήριο ήταν γραμμένο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το όνομα του κατόχου.

γ) Ερωτάται πώς μπορεί να πουλήθηκε εισιτήριο διαρκείας με συγκεκριμένο όνομα. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση του φίλαθλου κοινού της πόλης και δεν μπορεί χωρίς αποδείξεις να ρίχνουμε λάσπη στην ιστορία των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου- ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

4. Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε ότι στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο το έτος 2011, η «ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» αγόρασε εισιτήρια με συνδρομές των μελών της αξίας 2.000 ΕΥΡΩ, τα οποία διανεμήθηκαν δωρεάν στα σχολεία της περιοχής μας, εκτός του γεγονότος ότι ο Σύλλογός μας από την ίδρυσή του (το έτος 1998) μέχρι σήμερα διοργάνωσε πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων (τουρνουά κλπ.) με φιλανθρωπικό σκοπό.

5. Το έτος 2014 (εποχής ηγεσίας στο Δ.Σ του Ολυμπιακού Βόλου των κ.κ. Τόρη και Βαρούτσικου) , πάνω από 15 μέλη του Συλλόγου μας συμμετείχαν συμβολικά και ενεργά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τότε ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

6. Όσον αφορά τη δημιουργία της τρίτης ομάδας στην πόλη του Βόλου, ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, μια και εμείς γεννηθήκαμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ θα πεθάνουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ!!

Ένα είναι σίγουρο ότι ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ δε θα διχαστεί και συσπειρωμένος και ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε στην 80χρονη πορεία του θα είναι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και που ιδρύθηκε το έτος 1937.

7. Εξουσιοδοτούμε το Δ.Σ της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ», να αναλάβει πρωτοβουλία άμεσα σύγκλησης κοινής σύσκεψης του Δ.Σ της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» με το Δ.Σ του Ερασιτέχνη, τη Δ.Ε του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και το Δ.Σ του Συνδέσμου Φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, για ένα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, μεγάλο, ενιαίο και σύγχρονο.

Καλούμε λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να συσπειρωθεί υπέρ της ομάδας μας, που ιδρύθηκε το έτος 1937 από τον αείμνηστο Απόστολο Πουργιά, διανύοντας μέχρι σήμερα μία 80χρονη λαμπρή ιστορία.

Χρόνια πολλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ του ΒΟΛΟΥ !!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.