Πήρε Γκίκα ο Γ.Σ. Αλμυρού, που θέλει αποτέλεσμα στην Τσαριτσάνη

Τα τελείως τυπικά απομένουν, για να αποτελέσει και επίσημα παίκτη του Γ.Σ. Αλμυρού ο Ηλίας Γκίκας, που συμφώνησε με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου, έχοντας μείνει λίγο διάστημα στην Ιεράπετρα, από την οποία αποχώρησε. Η κρητική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Αλμυρό και απέστειλε το δελτίο του ποδοσφαιριστή, το οποίο θα φτάσει τις επόμενες μέρες. Φυσικά ο παίκτης, παρότι πήρε μέρος και στην προπόνηση της νέας του ομάδας, θα μπορέσει να αγωνιστεί από το επόμενο παιχνίδι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Πάντως, ο Γκίκας είναι μία προσθήκη που χρειαζόταν ο Αλμυρός, ο οποίος δυναμώνει ακόμη περισσότερη τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Σε ό,τι αφορά το σαββατιάτικο ματς με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη (15.00), ο Γυμναστικός, που έχει κάνει θετική αρχή με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Θετικό νέο είναι ασφαλώς ότι για πρώτη φορά την Παρασκευή ο Βαλάντης Κόκκας έβγαλε όλη την προπόνηση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αν και υπάρχει πιθανότητα το γεγονός ότι έχασε έδαφος μετά το τράβηγμα στο παιχνίδι με τα Σέλλανα, που τον ανάγκασε να βγει στο 63’, να τους στερήσει τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στην ενδεκάδα.  Απόντες θα είναι ο τραυματίας Παναγιώτης Κοντοβάς, που έχει θλάση στο γαστροκνήμιο, και ο στρατευμένος Γιώργος Ναουμίδης.

Ο Οικονόμος είναι μία ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της, ενώ μετά την ήττα της πρεμιέρας σ’ αυτό από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-2 στις καθυστερήσεις, πήρε επτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές με δύο νίκες (0-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και 2-1 τον Φωκικό) και μία ισοπαλία (1-1 με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια) και σίγουρα είναι δύσκολος αντίπαλος.

Διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Μέγας από την Πιερία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.