Πήρε μέρος σε τουρνουά στη Λαμία η ομάδα προμίνι του ΟΥΚΒ

Η ομάδα προμίνι του τμήματος πόλο του ΟΥΚ Βόλου συμμετείχε σε τουρνουά στην πόλη της Λαμίας. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος τονίζεται:

“Το Σάββατο 19/4/2019 η ομάδα ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν. 2008-09-10) του ομίλου μας έλαβε μέρος σε φιλικό τουρνουά που διεξήχθη στην όμορφη πόλη της Λαμίας.

Οι λιλιπούτειοι αθλητές του ομίλου αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας και της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας. Συνεχίζοντας να γνωρίζουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην παραιτέρω εξέλιξή τους. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν ο έφορος υποδομών του ομίλου κ. Κανάκης Σάκης και οι γονείς των παιδιών που τα συνόδευσαν και τα καμάρωναν κατά την διάρκεια των αγώνων.

Πρωταγωνιστές των αγώνων ήταν οι αθλητές: Τούλιας Νικόλαος, Γεωργαντζάς Κωστής, Ζεμπέογλου Κωνσταντίνος, Πέτρου Γιάννης, Κάλλης Γιάννης, Τρύπας Κωνσταντίνος, Σπαθούλας Αργύρης, Αγορίτσης Παναγιώτης, Αποστολάκης Αντρέας, Οντόπουλος Νικόλαος, Γιασαλάρι Βαςσίλης, Ζουμπουλιάς Βασίλης, Καλαμπαλίκης Θωμάς, Καλαούζης Βαλής, Σχιζονίκας Μάριος, Χρηστάκης Στέλιος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.