Πήρε μέρος στο Respect Cup η ακαδημία της Δάφνης μαζί με Πανιώνιο και Ατρόμητο

Με ποδοσφαιρικές ακαδημίες μεγάλων συλλόγων, όπως του Πανιωνίου και του Ατρομήτου, είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν οι παίκτες των υποδομών της Δάφνης, καθώς η βολιώτικη ομάδα πήρε μέρος στο τουρνουά Respect Cup, που διεξήχθη στα Νότια Παράλια της Αττικής από 2 έως 5 Ιανουαρίου. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δάφνη αναφέρεται:

«Με γεμάτες τις βαλίτσες με εμπειρίες κι ενθουσιασμό επέστρεψαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΔΑΦΝΗΣ μετά τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με τη συνδιοργάνωση της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής που διεξήχθη στα Νότια Παράλια της Αττικής από 2 έως 5/1/2019.

Η αποστολή της Ακαδημίας της Δάφνης με επικεφαλής τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Μελέτη Γιούργα και με τον προπονητή της Κώστα Παπαστεργίου καθώς και τους συνοδούς-γονείς που την ακολούθησαν, φιλοξενήθηκαν στο Ξενοδοχείο ALEXANDER BEACH HOTEL στην Ανάβυσσο με την άρτια πάντα επίβλεψη των Υπευθύνων της διοργάνωσης του Respect Cup, κ. Δαλκαφούκη Μιχάλη και Τσαπόγα Γιώργου, αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής με τον πρόεδρό της κ. Δημήτριο Γιαρένη.

Οι μικροί αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τις Ακαδημίες μεγάλων Σωματείων όχι μόνο της Ανατολικής Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, όπως με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τις Σχολές ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, τη SPORTING CPATHENS ACADEMY κι αρκετές άλλες Ακαδημίες, που δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη και την προσωπική προβολή αλλά την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών μέσα από τον παιδικό αθλητισμό.

Αξιοσημείωτη είναι και η στήριξη των γονέων που συνόδευσαν την αποστολή στις προσπάθειες των αθλητών μας, που αγωνίστηκαν ακούραστα τέσσερις ημέρες σε διάφορα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής με αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά με πολλή αγάπη κι ενθουσιασμό για τα παιχνίδια.

Έτσι, με τη λήξη του τουρνουά η Ακαδημία της Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ έδωσε αμοιβαία υπόσχεση στις Ακαδημίες με τις οποίες αγωνίστηκε για αθλητικές συναντήσεις στο εγγύς μέλλον όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στον Βόλο.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.