Πήρε όλα τα μέτρα πρόληψης η Αγ. Παρασκευή, κανονικά οι προπονήσεις των υποδομών

Η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής πήρε όλα τα μέτρα πρόληψης λόγω κορωναϊού και οι προπονήσεις των ηλικιακών γκρουπ συνεχίζονται κανονικά. Η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί γονείς, μαθητές και φίλοι της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου,

Μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19 στη χώρα μας, αλλά και τον χαρακτηρισμό του ως πανδημία, είμαστε υποχρεωμένοι ως επαγγελματίες αλλά και υπεύθυνοι πολίτες αυτής της χώρας, να προβούμε σε λήψη μέτρων πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του ιού.

Πιο συγκεκριμένα:
1. Αναθέσαμε σε ειδικό συνεργείο την απολύμανση όλων των χώρων των εγκαταστάσεων μας. Η ενέργεια αυτή έχει προγραμματιστεί να επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειάζεται.
2. Αντισηπτικά έχουν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία, ώστε να είναι εύκολη η χρήση τους και να αποφεύγεται έτσι η μετάδοση μικροβίων.
3. Τα αποδυτήρια που βρίσκονται σε κλειστό χώρο θα παραμείνουν κλειδωμένα και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτά.
4. Προπονητής ή αθλητής ο οποίος θα παρουσιάζει συμπτώματα ίωσης, θα παραμένει στο σπίτι του και θα επιστρέφει όταν είναι απολύτως υγιής.

Το αναψυκτήριο μας λειτουργεί κανονικά, για να σας προμηθεύει με ό,τι χρειάζεστε κατά τη διαμονή σας στις εγκαταστάσεις μας, καλό όμως θα είναι να αποφεύγετε την πολύωρη διαμονή σας στον εσωτερικό χώρο.

Για την ώρα και μέχρι νεωτέρας, οι προπονήσεις όλων των ηλικιακών γκρουπ θα πραγματοποιούνται κανονικά. Για προληπτικούς λόγους οι αγώνες πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών αναβλήθηκαν κατόπιν απόφασης της τοπικής Ένωσης.

Ας τηρήσουμε όλοι τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής κι ας πράξουμε υπεύθυνα, σεβόμενοι τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τους συνανθρώπους μας!

Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση μέσω νέου δελτίου Τύπου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.