Πήρε σημαντικό διπλό ο ΝΠΣ Βόλος, 1-2 τη Λαμία

Πανηγύρισαν μέσα στη Λαμία οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος

Η αγωνιστική άνοδος του ΝΠΣ Βόλος πιστοποιήθηκε για μία ακόμη φορά με τον Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο του, καθώς οι κυανέρυθροι έφυγαν με το διπλό από τη Λαμία με σκορ 1-2, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο νίκες στο πρωτάθλημα με τον Ισπανό τεχνικό.

Ετσι, η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων μειώθηκε στους δύο βαθμούς με τη Λαμία να μένει στους 16, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος πήγε στους 14 και είναι στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Πολύ φτωχό ήταν το πρώτο μέρος και ουσιαστικά δύο φάσεις είναι άξιες λόγου αυτό το διάστημα. Στο 10’ ο Κοσέλεφ απομάκρυνε με το δεξί πόδι το σουτ του Μωραΐτη, που είχε βγει χάρη στη ταχύτητά του σε τετ-α-τετ, αλλά σε πλάγια δεξιά θέση, ενώ στο 42’ το φάουλ Τόσιτς απέκρουσε στη δεξιά γωνία ο Κόστιτς.

Ωστόσο, στο β’ μέρος ο ΝΠΣ Βόλος ήταν πιο απειλητικός και κατάφερε μετά από δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 52’ ο Τζανετόπουλος ήταν απρόσεκτος στην εκτέλεση φάουλ στην περιοχή της Λαμίας και ουσιαστικά … τροφοδότησε  τον Χουάν Γκαρσία, που βγήκε στο τετ-α-τετ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια στο 54’ το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μύγα, που έπαιξε ως αριστερός μπακ, πήγε στο δεξί δοκάρι, αλλά η κατάληξη ήταν διαφορετική στο 56’. Τότε, η άψογη κεφαλιά του Χουάν Γκαρσία μετά τη σέντρα του Αλχο πήγε στη δεξιά γωνία της λαμιώτικης εστίας κι έτσι έγινε το 0-1.

Στο 71’ με προβολή του Καρλίτος στο πρώτο δοκάρι μετά τη σέντρα του Σιμόν από τα δεξιά έγινε το 1-1. Το γκολ μέτρησε μετά από πέντε λεπτά, μετά από εξέταση της φάσης από τον VAR, αφενός για οφσάιντ, που κρίθηκε τελικά ότι δεν υπήρχε, αλλά και για το αν η μπάλα μετά την παρέμβαση του Κόστιτς πέρασε τη γραμμή πριν το διώξιμο του Καλογερόπουλου, κάτι που τελικά είχε συμβεί.

Ο ΝΠΣ Βόλος τέσσερα λεπτά μετά την κατακύρωση του γκολ απάντησε με ένα δεύτερο τέρμα (1-2) με φοβερό αριστερό σουτ του Κόμπα μέσα από την περιοχή, το οποίο πήγε πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Δεύτερη ασίστ χρεώθηκε ο Αλχο, αυτή τη φορά με … τακουνάκι.

Το σκορ δεν άλλαξε στα δέκα λεπτά των καθυστερήσεων, με την τελευταία φάση του αγώνα να είναι στο 97’ το ανάποδο ψαλίδι του Σίντκλεϊ πάνω από την εστία.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ-Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ-Τζανδάρης, Σαντάνα (46’ Λονγκό)-Τσιλούλης (91’ Μαρτίνεθ), Σλίβκα, Τόσιτς (82’ Στάνκο)-Καρλίτος

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς-Ασλανίδης, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης-Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς-Άλχο, Κόμπα (90’ Τρουιγιέ)-Χουάν Γκαρσία, Μωραΐτης (78’ Ντέλετιτς).

Απόδοση: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.