Πήρε τη νίκη που χρειαζόταν στα χαρτιά ο ΟΥΚΒ και σώθηκε

Οι αγωνιστικές 5-7 των πλέι άουτ της Α2 πόλο ανδρών στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 22-23/6 εξελίχθηκαν σε δυσφήμιση του αθλήματος, αφού τρεις από τις οκτώ ομάδες, ο ΟΦΗ, ο Φοίβος Συκεών και ο Ν.Ο. Ρεθύμνου, δεν κατέβηκαν στους αγώνες, εκτιμώντας ότι δεν έχουν ελπίδες σωτηρίας κι ότι είναι καλύτερο να μην υποχρεωθούν σε … άδικα έξοδα. Έτσι λοιπόν ο ΟΥΚΒ, που στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές στη Λάρισα είχε συγκεντρώσει 11 βαθμούς και χρειαζόταν μία νίκη, για να οριστικοποιήσει την παραμονή του, ουσιαστικά χρειάστηκε μόνο την παρουσία του στο κολυμβητήριο της Πάτρας.

Κι αυτό γιατί είχε να παίξει με τη μία εκ των τριών ομάδων, που …την κοπάνησαν, τον Φοίβο Συκεών, τον οποίον κέρδισε άνευ αγώνα με 5-0 και σώθηκε. Έτσι, δεν πείραξαν κανέναν στη βολιώτικη ομάδα οι ήττες από Ηλιούπολη με 8-7 και Ν.Ο. Λάρισας με 11-7 αντίστοιχα.

Οι πολίστες που στηρίχθηκε ο Γιώργος Ντόνας ήταν οι: Γιάννης Μόσιος, Στέργιος Παπαβασιλείου, Μάριος Βάτσος, Κώστας Πετρόπουλος, Λάμπρος Μακρής, Χρήστος Μαρινάγης, Γιώργος Ζακυνθινός, Βασίλης Βλιώρας, Γιώργος Στεργίου, Δημήτρης Χαμίτης, Μηνάς Νικηφορίδης, Μιχάλης Νικολέρης, Σωτήρης Ιωακείμ, Χρήστος Κουφιδάκης.

Η βαθμολογία

  1. Ν.Ο. Λάρισας 24
  2. Ηλιούπολη 18
  3. Ν.Ε. Πατρών 17
  4. Ο.Υ.Κ. Βόλου 14
  5. Δελφίνια 11
  6. ΟΦΗ –
  7. Φοίβος –
  8. Ν.Ο. Ρεθύμνου –

*Αφαιρέθηκαν όλοι οι βαθμοί από τις ομάδες που δεν κατέβηκαν στην Πάτρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.