Πήρε την πρόκριση ο Γ.Σ.Α. στην παράταση

Μεγάλος νικητής στην παράταση αναδείχτηκε ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων στο Προάστιο της Καρδίτσας σε αγώνα νοκ-άουτ για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατώντας των γηπεδούχων με 0-1 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 99’ του Κοντοβά.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό ως προς το θέαμα. Στο 9’ από γύρισμα του Κατσιγιάννη από την αριστερή πλευρά, ο Παπαδημητρίου προώθησε την μπάλα με το κεφάλι για τον Χαρβαλιά, ο οποίος σούταρε με πλάτη προς την εστία, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 14’ και το 22’ τα σουτ των Παπαδημητρίου για τους γηπεδούχους και του Ακασού για τους φιλοξενούμενους πέρασαν άουτ χωρίς να ανησυχήσουν σε καμία περίπτωση τους δύο τερματοφύλακες.

Στο 31’ ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν επικίνδυνος, με τον Αραμπατζή από καλή θέση να να πλασάρει, αλλά του έβαλε την κόντρα ο Θεοδωρόπουλος και δεν επέτρεψε στον 23χρονο επιθετικό να φανεί περισσότερο απειλητικός.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά ως προς την ποιότητα, αφού ουσιαστικά καταγράφηκε μία πραγματικά αξιόλογη φάση, όταν ο Αραμπατζής από πάσα του Κρανά σούταρε κοντά στο αριστερό παραθυράκι από το ημικύκλιο άουτ.

Στην παράταση και στο 9ο λεπτό ο Μπούσδρας μετά από κόρνερ του Βύλγαρη σταμάτησε την μπάλα με το χέρι και ο Κοντοβάς από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας την πρόκριση στον Γυμναστικό, αφού το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Κι αυτό γιατί ο Α.Ο. Σελλάνων είχε μία ανούσια πίεση στη συνέχεια και ο Αλμυρός κράτησε εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα.

Σπουδαίοι ήταν και οι φίλαθλοι του Γ.Σ. Αλμυρού, καμιά 40αρια άτομα, που έκαναν πολύ αισθητή την παρουσία τους και ώθησαν τους παίκτες του Θάνου Θεοδώρου στη νίκη. Το ματς παρακολούθησαν συνολικά περί τα 300 άτομα.

Ο Γ.Σ.Α. θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ποσειδώνα Π.Π.Π., που επικράτησε με 1-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Λ. Καλογεράκης): Παπαποστόλου, Μερεντίτης (95’ Τάφα), Ζαραμπούκας, Κούρκουλας, Μπούσδρας, Κλιάφας, Θεοδωρόπουλος, Κατσιγιάννης, Δανιήλ (77’ Καραγκούνης), Παπαδημητρίου (54’ Αδάμος), Χαρβαλιάς

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Θ. Θεοδώρου): Χαλάτσης, Καψιώτης, Φαράντος (60’ Τσιάτσιος), Πλαβός, Κυργιάκος, Ακασού (71’ Βούλγαρης), Κρανάς, Θωμαΐδης, Αραμπατζής, Νασιακόπουλος (57’ Παυλίδης), Κοντοβάς

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.