Πήρε το αγχιαλίτικο ντέρμπι ο Πύρασος

Η φάση του 2-1 από τον Δαμάσκο

Ο Πύρασος επιβλήθηκε στον αγχιαλίτικο ντέρμπι του Κυπέλλου ΕΠΣΘ της Αγχιάλου με 2-1, με τη φιλοξενούμενη να κερδίζει αρκετές από τις εντυπώσεις, ενώ οι γηπεδούχοι την πρόκριση, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο μισάωρο και με τη συμπλήρωση μίας ώρας και κρατώντας τη νίκη παρά τη μείωση από τους αντιπάλους τους.

Ο Καραγιώργος, ο πρώτος σκόρερ πέρσι της Αγχιάλου, έκανε ντεμπούτο με τον Πύρασο και «κάρφωσε» την πρώην ομάδα του, όχι γιατί σκόραρε, αλλά γιατί κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο έγινε το 1-0 και δημιούργησε το δεύτερο τέρμα των νικητών.

Συγκεκριμένα στο 30’ ο Καραγιώργος σούταρε, ο Μοράβας απέκρουσε, αλλά δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή Θεοχάρη για ανατροπή του πάνω στην προσπάθειά του. Αυτό το εκτέλεσε εύστοχα  ο Θοδωρής Παπαδόπουλος και έκανε το 1-0. Στο 60’ ο Καραγιώργος έδωσε την ασίστ στον Μυργιώτη, που έγραψε το 2-0, ενώ στο 76’ ο Δαμάσκος με γυριστή κεφαλιά μετά από κόρνερ μείωσε σε 2-1, που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Άτυχος στάθηκε ο νεοαποκτηθείς Φλώρος, καθώς στο πρώτο του επίσημο ματς με τον Πύρασο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 25′.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του μετά το 1-0 με πέναλτι

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.