Πήρε βαθμό από τον ΠΑΟΚ και διαμαρτύρεται για πέναλτι ο ΝΠΣ Βόλος

Λευκή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό για ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΟΚ (0-0), με τους γηπεδούχους να κρατούν απαραβίαστη την εστία τους, παίζοντας κατά κύριο λόγο αμυντικά, αλλά ζήτησαν κι ένα πέναλτι στο 81’ για χτύπημα στο πρόσωπο του Γκουαροτσένα από τον Ίνγκασον.

Στο 18’, οι κυανέρυθροι έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά η κεφαλιά του αμαρκάριστου Ριένστρα μέσα από την περιοχή, έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κάπως την πίεσή τους, όμως και πάλι δεν είχαν τον τρόπο να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Στο 39’ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία τον ΠΑΟΚ, με τον Πέλκα να εκτελεί το φάουλ, τον Ίνγκασον να παίρνει την κεφαλιά και τον Μιχάι να εκτελεί από κοντά, ωστόσο ο Γκαραβέλης έδιωξε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Φερέιρα να εμφανίζεται πολύ πιο… επιθετική και απειλητική. Στο 50’, οι Θεσσαλονικείς είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τσόλακ. Στο 65’ ο δικέφαλος του Βορρά άγγιξε για μία ακόμη φορά το 0-1: ο Ζίβκοβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Τσόλακ, ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να τη στείλει στα δίχτυα.

Από ‘κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως λόγω των συνεχόμενων διακοπών. Στο 87’, ο Τζόλης απείλησε τον Γκαραβέλη με σουτ από το ύψος της περιοχής, ωστόσο έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Φερέιρα κατασκήνωσε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και είχε δύο καλές στιγμές. Στο 97’, ο Νινούα σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αντιπάλων, ενώ λίγο αργότερα ο Κούτσιας εκτέλεσε στην κίνηση από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 81’. Ο Γκουαροτσένα έπεσε εντός περιοχής, καθώς τον βρήκε στο πρόσωπο ο Ίνγκασον με το χέρι, αλλά ο Φωτιάς θεώρησε ότι δεν υπάρχει παράβαση.

ΝΠΣ Βόλος (Λόπεθ): Γκαραβέλης – Τέκιο, Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι – Ριένστρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (86’ Κιάκος) – Μαρτίνες (58’ Μπαρτόλο), Περέα (50’ Γκουαροτσένα), Δουβίκας
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς – Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι – Ουαγκέ (73’ Κούτσιας), Εσίτι (63’ Ελ Καντουρί), Νινούα, Περέιρα (63’ Γιαννούλης) – Πέλκας (56’ Άντριγια Ζίβκοβιτς), Βρακάς (56’ Τζόλης) – Τσόλακ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.