Πιστεύουν ότι, αν αυξηθούν οι ομάδες, δε μένουν εκτός Football League, στη Νίκη

Άπαντες στη Νίκη Βόλου βρίσκονται σε αναμονή σχετικά με τις εξελίξεις, που αφορούν και την ομάδα και το άμεσο μέλλον της και οι οποίες φυσικά έχουν σχέση με το πώς θα εφαρμοστεί η αναδιάρθρωση.

Βέβαια, οι κυανόλευκοι κάνουν τις ενέργειες τους, που ασφαλώς δεν είναι ανακοινώσιμες και έτσι επιβάλλεται, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αφήνουν το θέμα έτσι και παλεύουν, όπως μπορούν, προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο.

Υπάρχουν άνθρωποι της ομάδας που παρακολουθούν το θέμα όσο το δυνατόν πιο κοντά, γνωρίζουν τι συμβαίνει και παλεύουν με όλα τα νόμιμα μέσα να δικαιωθεί αυτή η προσπάθειά τους. Αυτό που έχουν επικοινωνήσει οι διοικούντες είναι ότι ο ΚΑΠ, στον οποίον παραπέμπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος, είναι ξεκάθαρος και ορίζει βαθμολογικά κριτήρια για τις ομάδες που θα κληθούν να συμπληρώσουν κάποια κενά από την παραπάνω κατηγορία κι αυτό τονίζεται, καθώς η Νίκη είναι η καλύτερη δεύτερη όλης της Γ’ Εθνικής.

Πιστεύω όλων είναι μέσα στην ομάδα ότι, αν αυξηθούν οι ομάδες της Football League, η Νίκη δεν πρέπει να μείνει απέξω και πως δύσκολα θα συμβεί αυτό, αν εφαρμοστούν οι ισχύουσες διατάξεις. Βέβαια, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τις υπόλοιπες δευτεραθλήτριες που, αν ισχύσουν βαθμολογικά κριτήρια, θα βρεθούν σε μειονεκτική θέση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.