Πειστική εμφάνιση για Θησέα, 0-3 τον Δωτιέα Αγιάς

Με μία πειστική εμφάνιση, όπως τη θεωρούν και οι άνθρωποι της ομάδας, ο Θησέας επιβλήθηκε με 0-3 στην Αγιά του Δωτιέα, που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου πήρε την πρώτη της φιλική νίκη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο τέταρτο τεστ που έδωσε.

Ο Θησέας ξεκίνησε με τον Κεφαλά κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά ήταν οι Καψιώτης, Γιαπουπλάρι, Δημουλά και Βαν ντε Γουΐχε. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Υφαντής και Χατζησταμάτης, στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής κινούνταν οι Δημητριάδης (δεξιά) και Αγιασιώτης (αριστερά), ενώ πίσω από το φορ Σφάκα τοποθετήθηκε ο Πέτσης.

Στο 12’ με ωραία μακρινή μπαλιά ο Πέτσης βρήκε τον Δημητριάδη, αυτός πέρασε έναν αντίπαλο αμυντικό και πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα του Δωτιέα, γράφοντας το 0-1.

Στο 54’ ο Σφάκας με πλασέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του μετά από σέντρα του Καψιώτη, ενώ στο 84’ με καρφωτή κεφαλιά του Βλάχου έπειτα από σέντρα του Πέτση διαμορφώθηκε το τελικό σκορ υπέρ του Θησέα, που είχε κι άλλες ευκαιρίες.

Η διοίκηση του Θησέα ευχαριστεί για τη φιλοξενία τον Δωτιέα και έχει σκοπόνα τη ανταποδώσει στο μέλλον.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Βαν ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι, Δημουλάς, Υφαντής, Χατζησταμάτης, Δημητριάδης, Αγιασιώτης, Πέτσης, Σφάκας

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Αγγελής, Παπαϊωάννου, Φραγκογιάννης, Βλάχος, Κουτσιρίμπας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.