Πιθανόν την Τρίτη στον Βόλο ο παίκτης του ΠΑΣ

Τις επαφές τους με παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, νεαρό σε ηλικία, έκαναν στα Γιάννινα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Τζόναθαν Βαΐτσης, οι οποίοι παρακολούθησαν στο άδειο στάδιο των Ζωσιμάδων το φιλικό ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα και τον υποψήφιο μεταγραφικό τους στόχο να αγωνίζεται.

Ο ποδοσφαιριστής κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει την Τρίτη στον Βόλο, αφού απομένουν να ρυθμιστούν τη Δευτέρα κάποιες τελευταίες σημαντικές λεπτομέρειες, ενώ υπάρχουν γι’ αυτόν δυο δεδομένα: ότι είναι μεσοεπιθετικός και ότι έχει ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σ’ αυτά τα δύο δεδομένα ανταποκρίνεται ο 17χρονος Σέρβος Ντόλοβατς (στη φωτό μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη), αφού οι άλλοι νεαροί παίκτες που είναι επαγγελματίες αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις: ο Μασούρας είναι κεντρικός χαφ και με ανασταλτικές αρμοδιότητες, ο Μαυροπάνος είναι αμυντικός και ο Κολιοφούκας τερματοφύλακας.

Ο Ντόλοβατς πέρασε από το μικροσκόπιο του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη από τις 11 Μαΐου, που πήγε για πρώτη φορά να δοκιμαστεί στους Γιαννιώτες στις τελευταίες προπονήσεις της περασμένης σεζόν, με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό να τον παίρνει και στην προετοιμασία και να εισηγείται τελικά την απόκτησή του.

Ο Ντόλοβατς είναι 17 χρόνων (γεννημένος στις 01-02-1999) και αγωνίζεται στην επίθεση, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Νέων της Σερβίας. Τον ποδοσφαιριστή έφερε στα Γιάννενα ο παλιός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και νυν μάνατζερ Μλάντεν Φουρτούλα. Ο νεαρός παίκτης ανήκε μέχρι πρότινος στη Νόβι Παζάρ και τον τελευταίο καιρό προπονούνταν με την Ντόνι Σρεμ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.