Πλάνα με φόντο την έναρξη στη Νίκη

Tην ώρα που η διοίκηση έχει εκφράσει τις επιφυλάξεις της για την έναρξη της Football League, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Νίκης δεν μπορούν να κάνουν τίποτε λιγότερο από το να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για να είναι στον μέγιστο δυνατό βαθμό έτοιμοι, βάσει και του χρονικού διαστήματος που είναι διαθέσιμο, εφόσον κληθούν ν’ αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι.

Στο ίδιο πλαίσιο, και η διοίκηση έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα της για τη μεταγραφική ενίσχυση, με τουλάχιστον τρεις παίκτες να εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας. Μάλιστα πέρα από τις δοκιμές που είναι δεδομένες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, υπάρχει και περίπτωση ποδοσφαιριστή που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και από την αγαπημένη για τους «κυανόλευκους» αγορά της Αργεντινής, όχι μόνο ν’ απασχολήσει, αφού οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Τουλάχιστον τα προβλήματα έχουν ελαχιστοποιηθεί στις προπονήσεις της Νίκης, με το προπονητικό επιτελείο να επικεντρώνεται στην τακτική αλλά και στις ασκήσεις με μπάλα, που έλειψαν για τους παίκτες κατά τη διάρκεια όλου του διαστήματος της καραντίνας, από τον περασμένο Νοέμβριο, μέχρι και προσφάτως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.