Πληγώθηκε στις καθυστερήσεις ο Γ.Σ. Αλμυρού, ήττα με 1-0 από τα Μετέωρα

Η βασική ενδεκάδα του Γ.Σ.Α. κόντρα στα Μετέωρα

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και ο Γ.Σ.  Αλμυρού μετά από πέντε συνεχόμενα τρίποντα και οκτώ σερί αγώνες που ήταν αήττητος, ηττήθηκε δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις με 1-0 από τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, βλέποντας τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος στους επτά πόντους.

Βεβαίως η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου εξακολουθεί να έχει σοβαρό προβάδισμα για την παραμονή και ουσιαστικά θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην πετύχει το στόχο της σωτηρίας.

Στο πρώτο μέρος οι Αλμυριώτες δεν απειλούνταν, αλλά ούτε και απειλούσαν, με συνέπεια να μην υπάρχουν καταστάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ωστόσο, το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό, αφού είχε περισσότερες φάσεις. Ο Λέτσο βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Πολυζόπουλο στο 56’, με τον παίκτη των Μετεώρων να πλασάρει από θέση βολής στο 67’ λίγο άουτ, ενώ ο Γυμναστικός φάνηκε επικίνδυνος στα σουτ των Δερμιτζάκη και Βαγενά στο 74’ και το 79’, τα οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Τοπουζλής.

Δοκάρι είχαν τα Μετέωρα στο 83’ με τον Γεωργάκη και στο 86ο λεπτό ο Λέτσο απεσόβησε το 1-0 σε πολύ κοντινό σουτ του Πολυζόπουλου, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 93’ με τον Πολυζωγόπουλο για μία ακόμη φορά να είναι στο κατάλληλο σημείο και να σκοράρει μετά από γέμισμα του Πλακιά και κόντρα που έγινε.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Γεωργάκης (87’ Πλακιάς), Δάσσος, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Φωτίκας (86’ Σαμούτης), Λουκάς (62’ Μπέτσας), Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος, Τσιαντούλας (80’ Περέιρα), Ιωάννου

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Λάμπος, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος, Καναβός, Βαγενάς (82’ Βουρδάκης), Ζαφειρίδης, Γαρυφαλλόπουλος (65’ Αγιασιώτης), Δερμιτζάκης (90+2’ Χαλάτσης), Ηλιόπουλος (90’ Στογιανίδης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.