Πλήρης αφοσίωση στη συνέχεια της προσπάθειας για τη Νίκη Βόλου

Η επικράτηση επί του Ιάλυσου ήρθε να φέρει επιπλέον χαμόγελα στις τάξεις της Νίκης Βόλου, συνεχίζοντας τη βαθμολογική συγκομιδή αλλά και την ανάλογη άνοδο στην κατάταξη της Football League. Ωστόσο απομένουν εννέα ακόμη αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δραστηριότητας, με την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στο Αιγάλεω να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Για να έχει αντίκρισμα η κατάκτηση των τριών βαθμών την περασμένη εβδομάδα θα πρέπει να παρθούν και οι τρεις βαθμοί απέναντι στο «Σίτι», όπως σχολίαζαν μέλη των «κυανόλευκων», που προετοιμάζονται εντατικά για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Δεδομένα απών από το παιχνίδι με το Αιγάλεω θα είναι ο Λούκας Γκαρσία, που συνεχίζει τη θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση δευτέρου βαθμού που τον ταλαιπωρεί και δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης. Η πορεία πάντως της θεραπείας δείχνει να πηγαίνει καλά, και όλοι αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα είναι σύντομα στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Νίκης, ίσως και νωρίτερα από το αρχικά προβλεπόμενο χρονικό διάστημα των 3-4 εβδομάδων. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Στάικος Βεργέτης έχει δείξει σε ανάλογες περιπτώσεις ότι δεν βιάζεται να επαναφέρει στη δράση κάποιον παίκτη που προέρχεται από τραυματισμό, προκειμένου να μην ρισκάρει κάποια υποτρομή.

Από την άλλη, ο Γιώργος Ιορδανίδης δεν συμμετείχε στο πλήρες πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση, αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα. Τα μέλη της Νίκης ωστόσο δεν εκφράζουν κάποια έντονη ανησυχία, αφού θεωρούν ότι δεν πρόκειται για κάτι το τόσο σοβαρό. Έτσι, ο Ιορδανίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και εκτός απροόπτου υπολογίζεται από τον προπονητή των «κυανόλευκων» για το παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Μεταγραφικές επαφές

Φαίνεται ότι τα μεταγραφικά δεν έχουν κλείσει ακόμη για τη Νίκη, που θα χρειαστεί πάντως να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τη χρονική διορία για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Μπορεί προσφάτως να αποκτήθηκε ο 20χρονος Οικονομίκος, ωστόσο δεν πρόκειται για λύση πρώτης γραμμής αλλά μάλλον για μία επένδυση για τους «κυανόλευκους». Στο μικροσκόπιο της Νίκης βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ένας ακόμη επιθετικός με εμπειρία από τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών έχοντας παραστάσεις τόσο από την Α’ όσο και από τη Β’ Εθνική. Ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, για τα οποία η Νίκη μπορεί απλά να περιμένει.

Στο τέλος της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για την έκτιση ποινών

Όσον αφορά τους σίγουρα απόντες για το παιχνίδι με το Αιγάλεω, το τεχνικό επιτελείο της Νίκης έχει ήδη αποφασίσει ποιοι παίκτες θα εκτίσουν ποινή την Κυριακή, χωρίς ωστόσο να γίνονται επισήμως γνωστά τα ονόματα.

Η ανακοίνωσή τους θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας, με τη γνωστοποίηση των 18 παικτών που θα είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, προφανώς για λόγους τακτικής. Άλλωστε το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και όπως όλοι έτσι και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να διαρρέουν όσα λιγότερα γίνεται προς τον κάθε αντίπαλο.

Πάντως θέμα με κίτρινες κάρτες αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι Γκαρσία, Ντομίνγκεθ, Μπιτσάκος και Ροχάνο, που θα εκτίσουν ποινή αναλόγως με τον σχεδιασμό στα παιχνίδια με Αιγάλεω και Ιωνικό σε πρώτη φάση.

Δεν ξεχνά τον Βαγγέλη Κωστή…

Η απώλεια του 35χρονου οπαδού της Νίκης Βόλου, Βαγγέλη Κωστή, συγκλόνισε το σύνολο του οργανισμού των «κυανόλευκων», με τα μέλη της ΠΑΕ να μην μπορούν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό ενός νέου ανθρώπου και υποστηρικτή της ομάδας.

Κάποια μάλιστα από τα μέλη της ΠΑΕ, όντας κοντά στον Βαγγέλη, δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν για το θέμα, με  τη θλίψη να κυριαρχεί. Πάντως, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει σε ενέργειες για να τιμήσει τη μνήμη του 35χρονου, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το αίτημα προς τη Διοργανώτρια Αρχή της Football League για την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από την έναρξη του αγώνα της Κυριακής με το Αιγάλεω.  Αντιπροσωπεία διοίκησης και παικτών αναμένεται εξάλλου να βρεθεί αύριο στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.