Πλήρης ενόψει Καλαμάτας η Νίκη!

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ο μοναδικός στόχος για τη Νίκη Βόλου το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης, θέλοντας να αφήσει πίσω της τα όποια σενάρια υπάρχουν περί παραμονής στην κατηγορία της Football League.

Oι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς και αύριο θα γίνει γνωστή και η αποστολή της ομάδας. Ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη αναφορά από πλευράς ΠΑΕ, αυτήν τη στιγμή κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, οπότε όλοι είναι στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου.

Συγκεκριμένα, Αλιατίδης και Πολίμος που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και είναι έτοιμοι να προσφέρουν εφόσον χρειαστεί. Από την άλλη, ο Αντόνιο Ροχάνο που ανεβάζει στροφές και αποδίδει επιθετικά τελευταία, δείχνει επίσης σε σχετικά καλή κατάσταση, συμμετέχοντας στην προετοιμασία από την αρχή της εβδομάδας, έχοντας έρθει αντιμέτωπος με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Οπότε υπάρχει μία ακόμη διαθέσιμη λύση για την επιθετική γραμμή των «κυανόλευκων».

Από εκεί και πέρα, λίγα λόγια και περισσότερη δουλειά, όπως έχει τονίσει και ο Αλέκος Βοσνιάδης. Αυτό προέχει αυτήν τη στιγμή και τίποτε άλλο…

«Ευχαριστώ» στον Θησέα Αγριάς

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Θησέα Αγριάς για την παραχώρηση του γηπέδου τους, για προπόνηση της ομάδας, δύο μέρες την εβδομάδα.

Μάλιστα, η Νίκη αναφέρεται προσωπικά στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Φάνη Οικονόμου για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.