Πλήρης συγκέντρωση ενόψει Βέροιας στον Ολυμπιακό Βόλου

Περιμένουν την επιστροφή του Σιαφά οι «ερυθρόλευκοι»

Πλήρης είναι η συγκέντρωση στον Ολυμπιακό Βόλου για τον αγώνα με τη Βέροια, την ερχόμενη Κυριακή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, καθώς το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν είναι εύκολο, ενώ αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει, με το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου να έχει επισημάνει στους παίκτες τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και που κόστισαν δύο βαθμούς. Το ίδιο είχε γίνει και στις Σέρρες, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προηγείται με ανατροπή στο σκορ (1-2) αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Ωστόσο, η Βέροια είναι που προέχει και η προετοιμασία εκεί επικεντρώνεται. Από την άλλη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας δεν υπολογίζει όπως είναι γνωστό στις υπηρεσίες των τραυματιών Ξύδα και Στάμου, και δεν αποκλείεται ακόμη και την επόμενη αγωνιστική οι δύο παίκτες να μην είναι έτοιμοι, καθώς είναι εμβόλιμη, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου (με τον Στάμου σίγουρα να μην προλαβαίνει). 

Ωστόσο έστω και καθυστερημένα διαθέσιμος θα είναι ο Όσκαρ Σιαφά που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, έχοντας αγωνιστεί ως βασικός στα παιχνίδια με την Τυνησία και Μαυριτανία, με τον Λουίς Νλάβο να παίρνει τη θέση του στην τελευταία αναμέτρηση το βράδυ της περασμένης Τρίτης 16/11.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.