Πλήρωσε τα λάθη του ο Θησέας κι έχασε με 2-0 από τον Φωκικό

Φάση από τον αγώνα Φωκικός-Θησέας με τον Δημητριάδη στο βάθος να περιμένει την πάσα του Κοτζαθανάση

Δύο λάθη ήταν αυτά που στοίχισαν στον Θησέα την ήττα με 2-0 από τον Φωκικό  εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να τα εκμεταλλεύονται και να σημειώνουν τα δύο τους τέρματα, που τους έδωσαν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν κατά ένα βαθμό την ομάδα της Αγριάς.

Στο 17’ μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε απ’ την αριστερή πλευρά στο δεύτερο δοκάρι, ο Διαμαντόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει στον αέρα, έστρωσε την μπάλα στον Μεγάλο, που με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 36’ ο Οικονόμου έπιασε την κοντινή κεφαλιά μετά το φάουλ του Κοτζαθανάση από τα δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια σε μία σημαντική στιγμή, ενώ άτυχος ήταν ο Θησέας στο 44’, όταν από γύρισμα από τα δεξιά της περιοχής ο Βλάχος στο ύψος της μικρής περιοχής έβαλε το κεφάλι του, αλλά αμυντικός πρόλαβε να τον κοντράρει και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 49’ ένα τρομερό σε δύναμη σουτ του Πέτση έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φωκικού, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να ακουμπά λίγο την μπάλα με τα ακροδάχτυλα, κάτι που φάνηκε να είναι σωτήριο.

Το 1-1 που δικαιούνταν οι φιλοξενούμενοι, δεν ήρθε και τελικά η ομάδα του Λάκη Μπακάλη δέχθηκε δεύτερο γκολ στο 60’. Από λάθος διώξιμο του Διαμαντόπουλου έξω από την περιοχή πάνω σε αντίπαλο, οι γηπεδούχοι πήραν την μπάλα, την άνοιξαν στα δεξιά, απ’ όπου βγήκε μία συρτή σέντρα στο πρώτο δοκάρι. Εκεί πετάχτηκε, αφού δεν πρόλαβαν οι αμυντικοί, ο Κυριακόπουλος και με πλασέ στην αριστερή γωνία του Κουτσιρίμπα έκανε το 2-0.  Λίγα λεπτά πριν ο Δημητριάδης σούταρε επικίνδυνα από θέση μέσα δεξιά της περιοχής και αμυντικός έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή, με τον Θησέα να φτάνει πολύ κοντά στο 1-1, ενώ πριν το 2-0 και οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία σε τετ-α-τετ σε κόντρα επίθεση.

Τέλος, στο 93’ θα μπορούσε να έρθει η μείωση του σκορ, αλλά ο γκολκήπερ των γηπεδούχων με εκπληκτική εκτίναξη στην αριστερή του γωνία απέκρουσε σε κόρνερ και αποσόβησε ένα παρ’ ολίγον εντυπωσιακό αυτογκόλ συμπαίκτη του.

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Θησέα κάνουν λόγο για καλή διαιτησία αλλά και εξαιρετική φιλοξενία από την πλευρά του Φωκικού.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι,  Βαν ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Αγιασιώτης (64’ Τσιουρής), Βλάχος 72’ Χατζησταμάτης), Οικονόμου, Σφάκας (41’ λ. τρ. Δημητριάδης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.