Πλησιάζει ο τέταρτος διεθνής ημιμαραθώνιος Βόλου

Δύο μήνες μένουν μέχρι τη διεξαγωγή του 4ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Βόλου και του παράλληλου 25ου Δρόμου Υγείας πέντε χιλιομέτρων. Οι εντυπώσεις που αφήνει στους συμμετέχοντες κάθε χρονιά η διοργάνωση είναι αξέχαστες και όλοι ανυπομονούν να έρθει η στιγμή και για τον φετινό αγώνα!

Η διοργάνωση προσφέρει στους 1.500 αθλητές που θα τρέξουν στους αγώνες των 21 και των πέντε χιλιομέτρων το προπονητικό πρόγραμμα που μπορούν να ακολουθήσουν, για να βρεθούν καλά προετοιμασμένοι στη γραμμή της εκκίνησης. Το προπονητικό πρόγραμμα είναι διάρκειας οκτώ εβδομάδων και το επιμελήθηκε ο καταξιωμένος προπονητής Γιώργος Λίταινας, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής στίβου του ΑΟ Μαγνησίας, μέλος-αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου.

Το προπονητικό πρόγραμμα βρίσκεται εδώ http://www.voloshalfmarathon.gr/sdy/proponisi/proponitiko-programma/ , μαζί με όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Η βοήθεια που θα προσφέρει η διοργάνωση στους δρομείς για την επίτευξη του στόχου τους δεν σταματά εδώ, καθώς και κατά τη διάρκεια του Ημιμαραθωνίου οι λαγοί-pace makers με ειδικό μπαλόνι για να ξεχωρίζουν, θα βοηθήσουν όσους δρομείς επιδιώξουν επιδόσεις σε χρόνους 1:30, 1:40, 1:50 και 2:00.

Ιδιαίτερα πλούσιες θα είναι οι παροχές και η υποστήριξη που θα παρέχονται στους δρομείς. Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=30b7f15bbc225e0bac515bfd1c87babd

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.