ΠΟ Βόλος: Eνίσχυση από…  Γαλλία

Ο Εμιλιάνο Βίλα είναι ένας έμπειρος αθλητής ποδηλασίας δρόμου αφού αγωνιζόταν για 3 χρόνια στο πολύ ανταγωνιστικό γαλλικό πρωτάθλημα με πάνω από 60 αγωνιστικές ημέρες τον χρόνο,ωστόσο πλέον αποτελεί μέλος του ΠΟ Βόλος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου, με τις μεταγραφικές προσθήκες να συνεχίζονται στο σωματείο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Η ωριμότητα που έχει αποκτήσει σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που χρειάζονται οι συγκεκριμένοι αγώνες, τον βάζουν στους λίγους elite Έλληνες αθλητές αντοχής. Πετυχαίνοντας πάνω απο 50 νίκες εκ των οποίων οι 10 είναι στη Γαλλία, δείχνει πως ξέρει τι χρειάζεται για τη νίκη και ευελπιστούμε να τον δούμε να κερδίζει και με τα χρώματα του σωματείου μας το 2021».

Ο Βίλα έχει γεννηθεί το 1997 στον Πύργο Ηλίας και είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Παρισίων και στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Μεταξύ άλλων έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα της αντοχής τα έτη 2015 (U19), 2018 (U23) και 2019 (U23), ενώ αποτελεί μεταξύ άλλων βασικό μέλος της εθνικής ομάδας ποδηλασίας δρόμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.