Ποδηλασία: Στην Πορτογαλία Βολικάκης-Χαρόβας

Το πρώτο διεθνές μίτινγκ πίστας ποδηλασίας με ελληνική παρουσία είναι γεγονός για το νέο έτος, αποτελώντας και την πρώτη αγωνιστική δράση για την εγχώρια ποδηλασία για το 2022. Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή της Εθνικής ομάδας με 12 αθλητές και 3 προπονητές αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου θα λάβει μέρος στο Prova Internacional Município de Anadia (GP Anadia) ενώ στη διοργάνωση θα συμμετέχουν ως μέλη του ΠΟ Βόλος και οι Χρήστος Βολικάκης και Μιλτιάδης Χαρόβας.

Η διοργάνωση ανήκει στο καλεντάρι της UCI, είναι κατηγορίας C1 και διεξάγεται το τριήμερο 21-22-23 Ιανουαρίου.

Με τα χρώματα της Εθνικής θα λάβουν μέρος στην κατηγορία των σπριντ οι Ιωάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών), Σωτήρης Μπρέτας (ΠΓΣ Λάρισας), Κωνσταντίνος Λιβανός (ΠΟΧ Τάλως) και Σταμάτης Σαββάκης (Ροδήλιος).

Στην κατηγορία της αντοχής  ως μέλη της εθνικής ομάδας θ’ αγωνιστούν οι Αργυρώ Μηλάκη (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου), Παναγιώτης Καρατσιβής (ΠΓΣ Λάρισας), Νικόλας Δράκος (ΓΣ Διαγόρας), Δημήτρης Χριστάκος (ΑΛΦΑ Καλλιθέας) και Ζήσης Σούλιος (Αίολος)

Ως μέλος της ομάδας του, όπως και οι Βολικάκης-Χαρόβας θ’ αγωνισεί και ο Χρήστος Ράντος (ΑΟ Κύδων). Την αποστολή συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Βαρβεράκης, Λάμπρος Βασιλόπουλος και Στέργιος Σαλπαδήμος. Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές-τριες που θα αγωνιστούν στην Πορτογαλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.