Ποδηλατοδρομία για τη «Φλόγα» διοργανώνει η Νίκη Βόλου

Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου, με πρωτοβουλία του αθλητή του Συλλόγου Άγγελου Κριτσιώτη και του υπεύθυνου τμήματος ποδηλασίας της Νίκης Βόλου Σπύρου Μορφόπουλου, διοργανώνει ποδηλατοδρομία για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιου Φάτση, του αθλητή της Νίκης Βόλου Άγγελου Κριτσιώτη που έχει καλύψει μεγάλες αποστάσεις – εντός κι εκτός συνόρων – με το ποδήλατό του για τη «Φλόγα» και της Προέδρου της «Φλόγα» στη Μαγνησία Ντίνας Τριανταφύλλου, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και  επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει για την επίτευξη της διοργάνωσης και παράλληλα η διάθεση για κοινωνική προσφορά από τον Σύλλογο της Νίκης Βόλου.

Η ποδηλατοδρομία θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Η εκκίνηση θα γίνει από τον Άναυρο με προορισμό τις Αλυκές κι επιστροφή. Λόγω Covid – 19  ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 100. Το Δελτίο συμμετοχής  θα έχει κόστος 5 ευρώ, ενώ θα διατεθεί προαιρετικά μπλουζάκι Νίκη Βόλου-Φλόγα, με κόστος επίσης 5 ευρώ.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στη «Φλόγα». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς: Κριτσιώτης Άγγελος 6988760601, Μορφόπουλος Σπύρος 6945307109.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.