Ποδηλατοβόλτα από τη Νίκη Β. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, διοργανώνοντας μία ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 2 Ιουνίου. Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:

“Το Τμήμα Ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. « Η ΝΙΚΗ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου διοργανώνει την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00 ποδηλατοβόλτα με σημείο εκκίνησης την Παραλία του Βόλου (Τράπεζα Ελλάδος), όπου και θα διαμορφωθεί ανάλογα ο χώρος με χρήσιμο υλικό και πληροφορίες για τους λάτρεις του ποδηλάτου, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα για την ποδηλασία. Το ποδήλατο αποτελούσε για χρόνια σήμα κατατεθέν της πόλης του Βόλου.

Το Τμήμα Ποδηλασίας της Νίκης Βόλου σας καλεί, ώστε να ζωντανέψουμε ξανά την ποδηλατική μας ιστορία και να εντάξουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας.

Είτε μόνοι ή είτε με την παρέα σας, ελάτε με τα ποδήλατά σας για να ξεκινήσουμε μαζί! Το μήκος της διαδρομής (Παραλία Βόλου-Αγ. Στέφανος-Παραλία Βόλου) είναι 22χλμ. και διάρκειας περίπου 2 ωρών, ενώ ενδιάμεσα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην αρχαία πόλη των Αμφανών και στον ναό του Απόλλωνα”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.