Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στον πρώτο όμιλο ο Βόλος 2004

Για τη Β' Εθνική Κατηγορία

Η χρονιά που προμηνύεται μπορεί να μοιάζει δύσκολη για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Βόλος 2004, ωστόσο η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, μετά από δύο χρόνια αποχής ουσιαστικά από την αγωνιστική δράση λόγω κορωνοϊού, θέλουν να πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει το βήμα παραπάνω φέτος. Έτσι, περίμεναν όλοι με ενδιαφέρον τον χωρισμό των ομίλων στη Β’ Εθνική κατηγορία, με τη βολιώτικη ομάδα να τοποθετείται στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών να διεξάγεται την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ο Βόλος 2004 τοποθετήθηκε στον πρώτο όμιλο μαζί με άλλες οκτώ ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει και ρεπό κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα μαζί με τον Βόλος 2004 στον όμιλο βρίσκονται οι Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας, Βασίλισσα Θράκης, Κιλκισιακός, Λέοντες Μακεδονίας, Νεφέλες Πιερίας, Ροδόπη Θράκης και Σειρήνα Γρεβενών.

Με μία πρώτη ματιά δεν είναι και ο πιο δύσκολος όμιλος αλλά σίγουρα όχι και ο πιο εύκολος, με τη βολιώτικη ομάδα να προσπαθεί παράλληλα να ενισχυθεί μεταγραφικά, έχοντας προχωρήσει ήδη σε συμφωνίες με τις Ναυσικά Ογκίτσι (που προέρχεται από την ομάδα της ΑΕΛ), αλλά και με τη Βουλγάρα Πέτκοβα. Η ενίσχυση πάντως αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς ήδη υπάρχουν επαφές για παίκτριες που προέρχονται από το εξωτερικό και μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.