Για τον ποδοσφαιρικό τους… εγωισμό

Για την τιμή των… όπλων, για την αξιοπρέπεια τους και τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα στο Καυτανζόγλειο το απόγευμα (31/5 19.00) για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι με τον Ηρακλή και να του… χαλάσουν τη γιορτή. Για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, οι δύο ιστορικές ομάδες αναμετρώνται για τέταρτη φορά φέτος, με τους ερυθρόλευκους να μην έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε καμία από αυτές. Ο Γηραιός με το θετικό αποτέλεσμα «κλειδώνει» και τυπικά την άνοδο για τη Super League και θα γιορτάσει λίγο πρόωρα την άνοδο του, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου βαθμολογικά αδιάφορος, θα παίξει για τη φανέλα του και για την ιστορία του.
Με 16 παίκτες ο Ολυμπιακός
Τα οικονομικά προβλήματα και η φυγή παικτών, οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες, αναγκάζουν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να παρατάξει μία ομάδα με 16 ποδοσφαιριστές κόντρα στον Ηρακλή. Οι Βολιώτες δεν συμπληρώνουν καν αποστολή με τους τιμωρημένους Διαμαντόπουλο και Ρόκα, τους τραυματίες Μπεριάν και Μαρτίνεθ και τους Ιντζίδη και Μπαλντοβαλίεφ που απέχουν για οικονομικούς λόγους από τις υποχρεώσεις της ομάδας, να μένουν εκτός.
Στην αποστολή είναι οι: Καρράς, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Σκοπελίτης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Ρίζος, Ζέρης, Θέος, Μπουτζίκος, Τριανταφυλλάκος, Ντινόπουλος, Κεσίδης, Νικολιάς, Μπιτάνγκ και Κολίτση.
Χωρίς Περόνε
Ο Περόνε δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα το τεχνικό τιμ έχει στη διάθεση του τους: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκοβάλας, Σαραμαντάς Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Κάσσος, Τσιλιγκίρης, Τόσκας, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.