Διπλό τίτλου για τη Σκόπελο

Διπλό τίτλου για τη Σκόπελο που κέρδισε εκτός έδρας την Ακρόπολη Σέσκλου με 3-1 με πρωταγωνιστή τον Χισάι και εξασφάλισε τον τίτλο στη Β’ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους. Στο 10’ ο Τάσος Κολυμήτρας από το ύψος του πέναλτι με συρτό σουτ έκανε το 1-0. Στο 43’ ήρθε η ισοφάριση για τη Σκόπελο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χισάι πέτυχε το γκολ της χρονιάς. Οριζοντιώθηκε και σκόραρε με εντυπωσιακό βολ πλανέ. Στο 53’ μετά από ατομική προσπάθεια του ιδίου, ο Προκοπίου δέχτηκε την πάσα και παρά την πίεση του αμυντικού μπήκε στην περιοχή και έκανε το 1-2. Στο 61’ και πάλι ο Χισάι με ευθύβολο δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα εξασφάλισε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Εκτός των γκολ, στο 36’ κεφαλιά του Παναγιώτου απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Σαρρής και στο 42’ ο Συνοδινός έκανε το πλασέ για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Κολυμήτρας. Στο 71’ η Ακρόπολη είχε μια καλή φάση να μπει στο παιχνίδι, η κεφαλιά του Φώτου όμως, κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Με αυτή τη νίκη της η Σκόπελος, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Β’ ΕΠΣΘ. Έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης, παίκτες και τεχνική ηγεσία, πανηγύρισαν με συνθήματα και με το γνωστό «όλε».

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σαρρής, Αξιώτης, Παπάς (63’ Τασούδης), Τσούτσας Αν., Φώτου, Παρίσης, Πασσιάς, Τσούτσας Μ., Μπέκος, Κολυμήτρας Κ., Κολυμήτρης Αν. (34’ Στύλλας)

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Αλεξίου, Καραγιώργος, Παναγιώτου (83’ Γκουμάς), Χρυσοφός Στ., Χρυσοφός Π. (80’ Παλάσκας), Συνοδινός, Προκοπίου, Χισάι, Χρυσάνθης (65’ Αλιράϊ)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.