Ελευθερόπουλος: «Αφιερωμένη στον Ντιέγκο και στον κόσμο»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, είπε πως για να έχει αξία αυτή η νίκη, θα πρέπει να έρθει και μία δεύτερη με τον Πιερικό την Τετάρτη. Επίσης αφιέρωσε το διπλό στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και στον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα:

«Τρέφω πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Παναγιώτη Τζαναβάρα, παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια, όταν δούλευε στη Σούπερ Λιγκ, είναι από τους καλύτερους προπονητές και διδάσκει ήθος. Νιώθω υπερήφανος που κάθομαι δίπλα του. Όσον αφορά το παιχνίδι, η Λάρισα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ ποιοτικό ρόστερ, πολύ καλό προπονητή και εκ των πραγμάτων, θα ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς.

Κάναμε μία από τις σημαντικότερες νίκες μας, δουλεύουμε καθημερινά, κερδίζουμε χρόνο για να συνεχίσουμε θετικά. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε πάνω απ” όλα στον Ντιέγκο (σ.σ. Μαρτίνεθ), ένας ποδοσφαιριστής και άνθρωπος υπόδειγμα. Θα μας λείψει. Την αφιερώνουμε επίσης στον κόσμο του Βόλου.

Κοιτάζουμε, πλέον, το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πιερικό το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί αν δεν κερδίσουμε δεν θα έχει κανένα νόημα η σημερινή νίκη. Μια ομάδα που παίζει πολύ σφιχτά και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να εξαργυρώσουμε αυτή τη νίκη. Το σημερινό παιχνίδι για μένα ήταν επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε πάρα πολύ η Λάρισα, είχε πάρα πολλά τρεξίματα στον άξονα, είχε μια προσέγγιση που την είχαμε σκεφτεί, τη θεωρώ σωστή και έγινε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Όπως και το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν ματς με υψηλό ρυθμό, με ένταση, με πάθος, με τακτικά ζητούμενα και από τις δύο ομάδες. Όλα τα παιδιά «ματώνουν» κάθε μέρα στην προπόνηση».

Φωτό: arenalarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.