Η ερυθρόλευκη αποστολή για το ντέρμπι του Αλκαζάρ

Με δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τη Λάρισα την Κυριακή το μεσημέρι. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ εκτός έδρας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League, σε ένα Θεσσαλικό ντέρμπι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Εκτός του Μαρτίνεθ, που έμεινε εκτός, αφού χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου και το ευχάριστο ήταν οτι ο Διαμαντόπουλος βρίσκεται κανονικά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και στους δεκαοκτώ εκλεκτούς για το ντέρμπι της Κυριακής (18.00 ote tv).

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Αλκαζάρ, ενώ διακαής πόθος όλων είναι να κάνουν το δύο στα δύο και να πάρουν το δεύτερο διπλό στις ισάριθμες φετινές τους επισκέψεις εκεί.

Οι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο Αλκαζάρ είναι οι: Μπιτάνγκ, Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Θέος, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Ρίζος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.