Κάλεσμα της Νίκης στον αγώνα για τον Άλεξ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένας ιδιαίτερος φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι. Συγκεκριμένα η Νίκη Βόλου και ο Άρης Μελισσατίκων, θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη, που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Η επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους αλλά και τους φίλους του Αλέξανδρου να δώσουν το παρών και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

“Η Νίκη Βόλου θα συμμετάσχει, με την ομάδα Νέων του Συλλόγου, την Κυριακή 10/05/2015 και ώρα 13:00΄ σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο τον Άρη Μελισσατίκων (ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο), τιμώντας τη μνήμη του πιστού οπαδού της Αλεξάνδρου Σκοπελίτη.

Καλούμε τους φίλους του ποδοσφαίρου και του Αλεξάνδρου να παραβρεθούν σε αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.