Με δεκαεπτά παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολιά στη σύνθεση της, αλλά και τον Μπεριάν που είναι τραυματίας αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου,ενώ εκτός έμειναν Ιντζίδης και Κεσίδης. Έτσι με 17 παίκτες και χωρίς καν να συμπληρώνει αποστολή θα παραταχθεί η Βολιώτικη ομάδα.
Οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη στις 19.00 αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά οι ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν για μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι οι: Μπιτάνγκ, Μπαλντομπαλίεφ, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κολίτσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ρόκας, Σκοπελίτης, Θέος Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Ρίζος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.