Ντέρμπι με φόντο τα πλέι οφ

Ένα ντέρμπι που ο νικητής του θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ και την προνομιούχο τριάδα, θα διεξαχθεί το απόγευμα (18.00 ote tv) στο Αλκαζάρ, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό Βόλου για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι ερυθρόλευκοι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, φιλοξενούνται από τους βυσσινοί του Παναγιώτη Τζαναβάρα και έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το διπλό. Το έχουν ξανακάνει μία φορά για το κύπελλο, θέλουν να το πετύχουν και δεύτερη.

Η ισοπαλία είναι αναμφίβολα ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες, αλλά από την άλλη όμως, για τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί θετικό. Σε περίπτωση που η Λάρισα έχει απώλειες, τότε θα βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας του Παναγιώτη Τζαναβάρα και το μέλλον του Κορίνθιου τεχνικού στον πάγκο της μοιάζει αβέβαιο.

Μόνο ο Μαρτίνεθ εκτός για Ελευθερόπουλο

Μόνο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι εκτός πλάνων για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του, αφού και ο Διαμαντόπουλος, ξεπέρασε την ίωση και δεν θα χάσει το ντέρμπι.

Οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο Αλκαζάρ είναι οι: Μπιτάνγκ, Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Θέος, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Ρίζος.

Χωρίς Μουλόπουλο η ΑΕΛ

Μέσα στην εβδομάδα προέκυψε πρόβλημα για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, αφού ο Μουλόπουλος υπέστη θλάση και έμεινε εκτός αποστολής. Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Κουρτεσιώτης, Παμλίδης, Μπαλασάκης, Σταθάκης και Περίκο.

Η 19άδα της ΑΕΛ: Αποστολίδης, Πατσιογεώργος, Ζαχαράκης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ρίστοβιτς, Πινδώνης, Ελιομάρ, Φλεριβάλ, Μπανούσης, Ριμπέιρο, Ν’ Γκεσάν, Γιάντσης, Πίιντο, Μπόγιοβιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.