Φινάλε με ήττα για τους νέους του Ολυμπιακού

Φινάλε με ήττα 3-0 για τους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου στο σημερινό ματς της 5ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Football League κόντρα στην ΑΕΚ, στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα, παρά την καλή εμφάνιση για τη βολιώτικη ομάδα.
Οι παίκτες του Θωμά Μακρή μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας ψηλά και θέλοντας να εκμεταλλευτούν τη φορά του αέρα υπέρ τους. Στο 5ο λεπτό, από κόντρα, ο Αραπίτσας έκανε την προβολή στη μικρή περιοχή αλλά για λίγο δεν βρήκε την μπάλα, ενώ στο 33′ ο Αλεξανδρής σέντραρε και ο Γκίνης βρέθηκε στην πορεία της πάσας, χωρίς να ολοκληρώσει προς το τέρμα. Για την ΑΕΚ που δεν απείλησε τον Ξανθά, καλύτερη στιγμή ένα ωραίο σουτ του Τζάθα που μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου στο 38ο λεπτό.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τους “ερυθρόλευκους” καθώς στο 16ο δευτερόλεπτο, ο Αλαμάνης προσπάθησε να πετύχει γκολ από δύσκολη γωνία, πλάγια δεξιά, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο.
Το 1-0 έγινε στο 54′ με τον Γαλανόπουλο να πλασάρει εύστοχα σε τετ-α-τετ τον Ξαθνά αφού πρώτα έκανε κούρσα περνώντας από τρεις αμυντικούς. Στο επόμενο λεπτό, διαγώνιο σουτ του Αραπίτσα εξουδετέρωσε ο Ντούνης και στο 58′ επικίνδυνη σέντρα του Αραπίτσα, έδιωξε ο Βιδάλης πριν ο Αλαμάνης σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 75′ ο Αντωνίου έχασε ευκαιρία για την Ένωση με ψηλοκρεμαστό πλασέ άουτ, αλλά ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα σκόραρε με ωραία γυριστή κεφαλιά. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 86′ με πλασέ του Μίχα που έφυγε απέναντι από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού στην πλάτη της άμυνας.
Τον αγώνα παρακολούθησαν άνθρωποι της Μίντλεσμπρο προκειμένου να δουν από κοντά τον νεαρό επιθετικό της ΑΕΚ, Αντώνη Κυριαζή, ο οιποίος τον χειμώνα είχε δοκιμαστεί κάποιες ημέρες στην αγγλική ομάδα.
Τέλος, στον τελικό του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν σε ουδέτερη έδρα ΑΕΚ και Εθνικός Σερρών, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε μια εξαιρετική χρονιά, που τον βρήκε πρώτο στον όμιλό του και με συμμετοχή στην τελική φάση.
Συνθέσεις:
ΑΕΚ: Ντούνης, Γραμματίκας, Πανουργιάς, Γαλανόπουλος, Βιδάλης (70′ Παπάζογλου), Καρβουνίδης, Λίτσι (59′ Γιαννούτσος), Τζάθας (82′ Μπογκοσιάν), Βλαχομήτρος, Τσέλιος, Κυριαζής (73′ Αντωνίου).
Ολυμπιακός Βόλου: Ξανθάς, Βλαχόπουλος, Δημητριάδης, Καψιώτης, Χασιώτης, Γκίνης (60′ Ντόντος), Μπούσης, Αραπίτσας (83′ Παγώνης), Μπάσαρι, Αλαμάνης, Αλεξανδρής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.