Για το τρία στα τρία στο Αλκαζάρ

Σε ένα γήπεδο που έχει αποδειχτεί πολύ «φιλόξενο» φέτος για τον Ολυμπιακό, με την έννοια ότι σε δύο επισκέψεις του εκεί έχει φύγει με νίκες, στο Αλκαζάρ, οι ερυθρόλευκοι καλούνται το μεσημέρι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, να κάνουν το τρία στα τρία στη Λάρισα, να νικήσουν τον Τύρναβο παίρνοντας και το «αίμα τους πίσω» για την ήττα του πρώτου γύρου και να παραμείνουν στην τριάδα και σε τροχιά πλέι οφ.
Το παιχνίδι έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός Θεσσαλικού ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να καίγονται, η κάθεμία για τους δικούς της λόγους για το «τρίποντο». Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στην προνομιούχο τριάδα, ενώ ο Τύρναβος προσπαθεί να αποφύγει τα πλέι άουτ.
Ενδεκαδάτες απουσίες για τον Ελευθερόπουλο
Τρεις παίκτες που υπό άλλες προϋποθέσεις θα ξεκινούσαν στην ενδεκάδα, δεν βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Αλκαζάρ. Ο Μπεριάν δεν ήταν έτοιμος και δεν συμπεριλήφθη στην αποστολή, ο Διαμαντόπουλος έμεινε επίσης εκτός, ενώ στα πλάνα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν βρίσκεται και ο τιμωρημένος Κυζιρίδης.
Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Τύρναβο. Αυτοί είναι οι εξής: Κασμερίδης, Ρίζος, Μπάρμπας, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Θέος, Ζέρης, Μπιτάνγκ, Μαργαρίτης, Καρράς, Τριανταφυλλάκος, Ιντζίδης, Νικολιάς, Κεσίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Μπαλντοβαλίεφ, Ντινόπουλος, Γιαλούσης.
Με δύο απουσίες ο Τύρναβος
Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Τύρναβος στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κισκαμπάνη και Παληγεώργο. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος.
Μετά την τελευταία προπόνηση, ο έμπειρος τεχνικός έχει επιλέξει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση, η οποία αποτελείται από τους εξής: Πρίφτης, Ντάλλας, Σιάτρας, Καραμανλής, Σουλιώτης, Δημητρίου, Χαλούλος, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Παπασάββας, Ιβανίδης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος, Εμμανουήλ, Αλεξίου, Γεωργίου, Ότα, Ποκόνγκ, Γκούρτσας, Μπιλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.