Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσει στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup σήμερα Τετάρτη στις 22.00 (Cosmote Sport 1, Mega) την Αταλάντα, που σήκωσε το Γιουρόπα Λιγκ. Αν η Ρεάλ κερδίσει στο ματς που θα γίνει στο National Stadium της Βαρσοβίας, θα γίνει η πρώτη ομάδα με έξι κατακτήσεις του τροπαίου, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι, που διανύει την 4η σερί σεζόν στην ομάδα, στοχεύει να γίνει ο πολυνίκης του Σούπερ Καπ (έχει 4 μαζί με τον Γκουαρντιόλα), κάτι που ήδη ισχύει στο Τσάμπιονς Λιγκ (4).
Ο Ιταλός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, εκτός από τον Εντουάρντ Καμαβινγκά, που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν το σημερινό ματς, ενώ ο 19χρονος Χακόμπο Ραμόν αντικαθιστά στην αποστολή τον 17χρονο τραυματία Χοάν Μαρτίνεθ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο επίκεντρο και μάλιστα πρόκειται να ξεκινήσει βασικός στο ντεμπούτο του.
Στην Αταλάντα λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο απέχει ο κομβικός αμυντικός Σκαλβίνι, τον ίδιο (σ.σ. ρήξη χιαστού) υπέστη ο επιθετικός Σκαμάκα σε φιλικό (4/8). Ο μέσος Κοπμάινερς απαιτεί μεταγραφή στη Γιουβέντους και αρνείται να παίξει, ενώ ο ταλαντούχος, αλλά ασταθής μεσοεπιθετικός Τζανιόλο δεν είναι έτοιμος. Εκτός τέθηκε και ο χρήσιμος επιθετικός Τουρέ, που εμφανίζει τάσεις φυγής, ενώ τελευταίο πρόβλημα είναι ο χρήσιμος στόπερ Τολόι.
Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας στον σημερινό τελικό ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.


















