Διπρόσωπη… η Δήμητρα και ισόπαλη (1-1) με τον Ηρακλή Λάρισας (φωτορεπορτάζ)

Ντεμπούτο με γκολ για τον Γαλανόπουλο

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε η Δήμητρα στο φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου.

Για τους «πράσινους» ντεμπουτάρισαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Βουρδάκης και Γαλανόπουλος (χρίστηκε και σκόρερ), όπου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και απέδειξαν ότι θα βοηθήσουν με την απόδοσή τους στους στόχους της Δήμητρας. Το σύνολο του Στέλιου Αρσένου μπήκε μουδιασμένα και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Χατζηλιόντας από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, με τον Κακαβίτση να πιάνει την κεφαλιά, σχεδόν ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής και να γράφει το 0-1. Στο πρώτο 45λεπτο, ο προπονητής των γηπεδούχων υποχρεώθηκε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Βουρδάκη, Θεοδωρόπουλου και Στεφανή, με τους Διαμαντόπουλο, Μπουμπούκη και Μπιρμπίλη να περνάνε στις θέσεις τους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά όλες οι επιθέσεις τους …έσβηναν μπροστά από την εστία του Σταυράκη.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Δήμητρας κυριάρχησαν στις μονομαχίες, έδειξαν ότι έχουν δυνάμεις και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 70ο λεπτό. Ο Αναστασίου έπιασε καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα από δεξιά, ο τερματοφύλακας των Λαρισαίων έδιωξε τη μπάλα, αλλά στην επαναφορά ο Γαλανόπουλος, με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Ο τεχνικός της Δήμητρας Ευξεινούπολης Στέλιος Αρσένος τόνισε στο magnesiasports «Θεωρώ ότι οι τραυματισμοί του πρώτου ημιχρόνου, δεν μας επέτρεψαν να βρούμε το ρυθμό μας. Από την άλλη, πιστεύω ότι με τέτοια εμφάνιση που πιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος πιθανότατα θα είναι στο δικό μας όμιλο, είναι από τα φαβορί για να κατακτήσουν αν όχι την πρώτη θέση, να τερματίσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα»

Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (37ο λ.τ. Μπουμπούκης), Γαλανόπουλος, Στεφανής (40ο Μπιρμπίλης), Μαυροζούμης (64ο Μπέικος), Θωμαΐδης, Αναστασίου (80ο Ν. Βούλγαρης), Καρράς, Βουρδάκης (30ο λ.τ. Διαμαντόπουλος), Σώβας (64ο Καμπέρης).

Ηρακλής Λ.: Παπαγιάννης, Κούλπας, Δοδοντσάκης, Παπαγεωργίου, Κουτσίκης, Χρηστίδης, Χατζηλιόντας, Χασομέρης, Μπάμης, Αγρόδημος, Κακαβίτσης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Βαγενάς, Αλεξίου, Ναρίνογλου, Χάνος, Σταμάτης, Μπαλαμώτης, Καμπέρης, Τάρτας και Κουτζαηλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.