Χρήσιμη σε συμπεράσματα φιλική ήττα για Τοξότη (photos)

????????????????????????????????????
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Τοξότης έδωσε το πρώτο του φιλικό, αντιμετωπίζοντας τη Νίκη Καμινάδων Καρδίτσας στο γήπεδο των Καλών Νερών και έχασε με 1-3. Ο Γιώργος Χερίδης έμεινε ικανοποιημένος από το επιθετικό κομμάτι, καθώς η ομάδα του έβγαλε φάσεις, ωστόσο είδε τα αμυντικά της προβλήματα και τα εύκολα γκολ που δέχθηκε, που θα γίνει προσπάθεια να  λυθούν μέσα από τη δουλειά και με περαιτέρω ενίσχυση.

Για την ιστορία το γκολ του Τοξότη σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος με πέναλτι του Καραγιάννη, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε στο τέλος ο Νίκος Αθανασιάδης, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια του και παίζει ως επιτελικός μέσος.

«Η αρχή έγινε-συνεχίζουμε δυνατά με δουλειά και διάθεση για βελτίωση!

Ευχαριστούμε την ΑΕ 2002 για την παραχώρηση του γηπέδου για το φιλικό!», τονίζει ο Τοξότης στην επίσημη σελίδα του.

Τα υπόλοιπα φιλικά για τον Τοξότη είναι: Σάββατο 30/8: Μαγνησιακός (εκτός), Τετάρτη 3/9: Ε.Λ. Νηλέας (εκτός), Σάββατο 6/9: Α.Ε. 2002 (εκτός), Τετάρτη 10/9: Θησέας (εκτός), Σάββατο 13/9: Άνθιμος Γαζής (εντός), Τετάρτη 17/9: Ηρακλής Βόλου (εκτός)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γιάνναρος, Ντρογκά Αιμιλιάνο, Σαλιάσι, Παναγιώτου, Οικονομίδης, Κυριαζάκος, Δενελέβας, Ιορδανίδης, Κόσσυφας, Παπακοσμάς, Σιμιτζής

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Ντρογκά Άγγελος, Μπαράκος, Μπόλας Πέτρος, Μπόλας Δημήτρης, Δημάκης, Μπράνος, Μπαρμπούτας, Ρουκάι, Αθανασιάδης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.