Ο Θάνος Θεοδώρου μίλησε τους δημοσιογράφους στην “πρώτη” του Ολυμπιακού Βόλου για τον νέο του ρόλο, αυτόν του αθλητικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος:
“Σήμερα (27/7) έχουμε μία ακόμη έναρξη προετοιμασίας. Για μένα είναι συνηθισμένα τα πράγματα αν και έχω έναν ρόλο πιο σύνθετο και απαιτητικό. Όμως το έχω ξανακάνει. Δεν είναι η πρώτη φορά.
Δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η άνοδος. Είναι αυτονόητο αυτό για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να μπούμε σε ένα ρυθμό γιατί στην ομάδα υπήρχε αδράνεια. Ο κάθε παίκτης δούλεψε μόνος του το προηγούμενο διάστημα. Καλούμαστε, λοιπόν, να τους επαναφέρουμε. Μέσα από τη δουλειά θα δείξουν και ποια από τα παιδιά μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού. Φυσικά, στο επόμενο διάστημα θα ψάξουμε και για κάτι καλύτερο, όσον αφορά την ενίσχυσή μας.
Χρόνος υπάρχει, καθώς και η διαδικασία των μεταγραφών φέτος είναι διαφορετική. Δεν είμαστε όπως πέρυσι, που η ομάδα άργησε πολύ να στηθεί και αυτό ίσως και να πλήρωσε στο τέλος. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να έχει άποψη, αλλά εμείς έχουμε τις δικές μας σκέψεις και πάνω από όλα ξέρουμε πού βρισκόμαστε”.
Σχετικά με το αν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, είπε: “Όλες οι ομάδες έχουν ανάγκη για ενίσχυση. Εμείς ξέρουμε αν μας λείπει κάτι και οι στόχοι είναι εντοπισμένοι”.
Ερωτηθείς για το θέμα του Γιώργου Μπάλλα, απάντησε: “Ο Μπάλλας βρίσκεται στην εργασία του, που σήμερα δεν του επέτρεψε να είναι εδώ. Όμως είναι παίκτης της ομάδας και αυτό δεν αλλάζει”.
Τέλος, αναφέρθηκε και στη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς και στη ακαδημία του συλλόγου: “Έχουμε μαζί μας στην προετοιμασία και παιδιά της Β’ ομάδας διότι επιθυμούμε να γίνει η σύνδεση με τη μεγάλη ομάδα όσον αφορά τον τρόπο δουλειάς και εκγύμνασης. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά της Β’ ομάδας και μετά θα φτάσουμε και στο κομμάτι της ακαδημίας, όπου και εκεί θέλουμε να διαμορφώσουμε μία διαφορετική φιλοσοφία.
Γ.Π.


















