Πρώτη και δυνατή μεταγραφή για τον Αστέρα Ριζομύλου, που απέκτησε τον 31χρονο (8/4/1994) επιθετικό Θανάση Αραμπατζή, ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τον Σαρακηνό.
Η ανακοίνωση: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μεταγραφή της ομάδος μας.
Στο ρόστερ του Αστέρα για τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο πρωταθλητής Θανάσης Αραμπατζής.
Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του νέου αποκτήματός μας ήταν στον Τοξότη Λάρισας και ακολούθησαν οι Α.Ε. Διμηνίου, Ολυμπιακός Πειραιώς, Ολυμπιακός Βόλου, S.C. Εlterdorf, Α.Ο. Σκιάθου, Ηρακλής Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού, Θησέας Αγριάς, Ρήγας Φεραίος και Σαρακηνός, η τελευταία του ομάδα, απ’ όπου και αποκτήθηκε.
Ο «Αράμπα» αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, ενώ είναι γνωστή η ποιότητά του και το τι μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια με την ηγετική του φυσιογνωμία, αλλά και τον πολύ καλό του χαρακτήρα.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με το αστέρι στο στήθος. Καλώς όρισες στην οικογένεια του Αστέρα, Σάκη».

















