Με… μπάρμπεκιου και χαμόγελα έκλεισε τη σεζόν ο Μαγνησιακός (photos)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός, καθώς ποδοσφαιριστές, διοικητικοί παράγοντες και φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο «Τάκης Μεταξάς» για μια όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον.
Το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο πρόεδρος Κώστας Γκουγκουλιάς, ο ακούραστος εργάτης του συλλόγου και γενικός αρχηγός Θανάσης Παπαδής, καθώς και μέλη του Μαγνησιακού που βρίσκονται διαχρονικά δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας.
Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η παρουσία του Δημήτρη Γκόλια, ο οποίος είχε διατελέσει γενικός αρχηγός την αξέχαστη πρωταθληματική σεζόν 2022-23, συμβάλλοντας τότε καθοριστικά στην επιτυχία του συλλόγου.
Η βραδιά κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα, με μουσική, σουβλάκια, λουκάνικα και άφθονη ποδοσφαιρική κουβέντα. Οι πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να θυμηθούν όμορφες στιγμές από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και να δώσουν ραντεβού για τις νέες προκλήσεις που έρχονται.
Τα πειράγματα, τα αστεία και τα χαμόγελα δεν έλειψαν ούτε στιγμή, επιβεβαιώνοντας πως ο Μαγνησιακός δεν είναι απλώς ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά μια μεγάλη αγκαλιά ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο και την ιστορία της ομάδας.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η μικρή έκπληξη που ετοίμασαν οι άνθρωποι του Μαγνησιακού για τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Βουρδάκη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, εμφανίστηκε η τούρτα, με τον εορτάζοντα να δέχεται τις ευχές συμπαικτών και φίλων της ομάδας και να σβήνει το κεράκι μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και εύχεται σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι, με υγεία, ξεκούραση και δύναμη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.