Οι Μικροθήβες πήραν το διπλό με 1-2 επί της Νίκης Βόλου Β’ στο Π. Μαγουλάς (85’ Αναστασόπουλος-6’ Καραδήμας, 53’ Λανάι) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΘ και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ισοβαθμία με την Αγία Παρασκευή.
Η τελευταία κέρδισε με 4-2 (2’ Παπασακελλαρίου, 35’ Τεζάνης, 71’ Μ. Μακάκας, 74’ Χρ. Μακάκας-18’ Σπανός, 41’ Καρτσανάς) τον Ηρακλή Βόλου, ο οποίος τερμάτισε τρίτος με 63 πόντους.
Τέταρτος ήταν ο Τοξότης Β’, που στο φινάλε επιβλήθηκε με 3-0 του Θησέα Β’ (16′ Δενελάβας, 20′ Χότζα, 79′ Αράπης) και τερμάτισε με 56 πόντους, έχοντας και ποινή τριών βαθμών. Ακόμη, ο Πηλέας ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα Καναλίων (72′ Μπάφας).
Οι παίκτες των Μικροθηβών, που έφτασαν τους 67 βαθμούς, πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιτυχία, αποθεώνοντας μάλιστα τόσο τον πρόεδρο Νίκο Σταφυλοπάτη όσο και τον προπονητή τους Αρη Γιαννούτσο, που ξέσπασε σε κλάματα, ενώ άνοιξαν και τις απαραίτητες σαμπάνιες.
Δείτε το φωτορεπορτάζ από το «Παντελής Μαγουλάς»:




















Χρήστος Θανασούλης

















