Στον Παναθηναϊκό από την Αγία Άννα ο 14χρονος Ραφαήλ Μπουμπούκης

Ο Μπουμπούκης στα δεξιά
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
O νεαρός παίκτης είχε πάρει μέρος με τους πράσινους στο Elite Neon Cup

Στον Παναθηναϊκό θα ανήκει από δω και πέρα ο 14χρονος Βολιώτης Ραφαήλ Μπουμπούκης, ο οποίος αποτελεί την όγδοη μετακίνηση παίκτη από τη Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας σε μεγάλη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή της Σχολής Ποδοσφαίρου μας, Ραφαήλ Μπουμπούκη, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο 14χρονος αθλητής μας παρακολουθείτο στενά από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, ακολουθώντας, σε πολλές περιπτώσεις, το αγωνιστικό πρόγραμμα του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος της ομάδας των Αθηνών, συμμετέχοντας, μεταξύ άλλων, στο Elite Neon Cup, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι ιθύνοντες των «πρασίνων» έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τη μεταγραφή και ο νεαρός αθλητής μας θα μετακινηθεί μόνιμα στην Αθήνα για λογαριασμό τους, εντός του προσεχούς καλοκαιριού. Αυτή είναι η πρώτη μετακίνηση ποδοσφαιριστή μας στον Παναθηναϊκό και η όγδοη συνολικά σε μεγάλη ελληνική ΠΑΕ, σε μόλις 12 χρόνια λειτουργίας της Σχολής μας!

Ραφαήλ, είμαστε πολύ περήφανοι για σένα! Ευχόμαστε η μετακίνησή σου στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό να είναι η αφετηρία μίας λαμπρής ποδοσφαιρικής καριέρας, βασισμένη πάντα στον αδαμάντινο χαρακτήρα σου! Η οικογένεια της Αγίας Άννας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου! Καλή σταδιοδρομία!».

Από τη συμμετοχή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο Elite Neon Cup

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.