Αφήνει πίσω του την ήττα από τη Νίκη και κοιτά Ιωνικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Στόχος το θετικό αποτέλεσμα και η προσέγγιση της κορυφής της βαθμολογίας

Δύσκολα μπορεί να φύγει από τη σκέψη των μελών του Ολυμπιακού Βόλου τόσο η ήττα στο ντέρμπι με τη Νίκη, όσο και η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, αρκετά κατώτερη των προσδοκιών που είχαν όλοι, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα και την παραμονή κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό να έρχεται σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Ιωνικού έχει την ψυχολογία με το μέρος της, αφού προέρχεται από νίκη με ανατροπή στην 8η αγωνιστική της Football League, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Διαγόρα, μετά το τελικό 3-2. Στην ψυχολογία καλείται να δουλέψει και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου την τρέχουσα εβδομάδα, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η τοποθέτηση του Σούλη Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Νίκη, που έκανε λόγο για… πικρό ποτήρι που καλούνται όλοι να πιουν, όμως μέχρι πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής. Έτσι , όλοι καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ιωνικό, που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 16 βαθμούς, όσους έχει και η ομάδα των Τρικάλων.

Αναμονή για Δεινόπαπα και Ράντι
Με την προετοιμασία να έχει ήδη ξεκινήσει, ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει το «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Ράντι και Δεινόπαπα, τη στιγμή που ο Σκοπελίτης χρησιμοποιήθηκε για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τη Νίκη.

O Δεινόπαπας δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον Ράντι, ωστόσο και αυτός δεν έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του. Η κατάσταση των δύο παικτών θα αξιολογηθεί και στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να φανεί, έστω και την τελευταία στιγμή αν θα είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στον Ιωνικό ο Βασίλης Σέγκος
Ένας παλιός γνώριμος των «ερυθρόλευκων» εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού, καθώς άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Αρναούτη και γυμναστής της ομάδας ανέλαβε ο Βασίλης Σέγκος, έχοντας υπάρξει γυμναστής του Ολυμπιακού Βόλου στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ιωνικός ανακοινώνει ότι ο κος Βασίλης Σέγκος αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα μας ως άμεσος συνεργάτης του κου Αρναούτη… Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.