Αποχαιρετά τον ΑΟ Τρίκαλα ο Στέλιος Αρσένος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δεν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν και αναφέρουν παράλληλα δημοσιεύματα του τρικαλινού Τύπου στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα ο Στέλιος Αρσένος.

Όπως σημειώνουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ενοχλημένος από τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ότι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς έχει δρομολογήσει αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ εμφανίστηκε ο Στέλιος Αρσένος, που υπέβαλλε την παραίτηση του και αναμένεται να βρεθεί στη σημερινή προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα για να χαιρετίσει τους παίκτες.

Η εξέλιξη αυτή συμπαρασύρει και τον Τάκη Ρούσσα, οπότε ο ΑΟΤ είναι σε αναζήτηση προπονητή. Ο Παναγιώτης Μαντζανάς φέρεται να έχει καταλήξει στον Κώστα Φραντζέσκο αντί του Γιάννη Μάγγου που εμφανιζόταν ως φαβορί.

Τη σημερινή προπόνηση θα αναλάβει ο Τάκης Ρούσσας ο οποίος και θα οδηγήσει την ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου, εκτός αν αναλάβει άμεσα ο νέος προπονητής. Αμέσως μετά την ανάληψη της ομάδας από τον νέο προπονητή πάντως θα αποχωρήσει και ο Τάκης Ρούσσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.