Όπως είχε προαναγγείλει το «Magnesiasports», o Mιχάλης Ανδρωνάς παραμένει προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τη σχετική ανακοίνωση να γίνεται από πλευράς ομάδας μέσω social media.
Μάλιστα, ο συντάκτης της ανακοίνωσης της Δήμητρας κάνει λόγο και για δημοσιογραφικό κλισέ! «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και πως να μην κάνεις χρήση του δημοσιογραφικού κλισέ, όταν στην περίπτωσή μας ταιριάζει γάντι!» αναφέρεται, ενώ η ανακοίνωση συνεχίζεται ως εξής: «Το πρώτο μέλημα της διοίκησης, ήταν να διατηρήσει τον αρχιτέκτονα της ανόδου στη Γ’ Εθνική, στον πάγκο της Δήμητρας. Συνεπώς, με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας, για 4η συνεχόμενη χρονιά, με τον προπονητή των επιτυχιών Μιχάλη Ανδρωνά! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του και του συλλόγου μας.
Το Μιχάλη Ανδρωνά και φέτος θα πλαισιώσει ο γυμναστής Νίκος Βούλγαρης, απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου. Τέλος, στην τεχνική ομάδα, παραμένει ως προπονητής τερματοφυλάκων, Τζώρτζης Τσάτσος».

















