Κράτησε τον Αποστόλη Κούλπα ο Ολυμπιακός Βόλου, που διορίστηκε στη Λάρισα, επομένως είχε τη δυνατότητα να συνεχίσει στους ερυθρόλευκους, στους οποίους από τον Μάιο και μετά λόγω της εκπαίδευσης του στη δικαστική αστυνομία δεν μπόρεσε να προσφέρει.
Η ανακοίνωση: “Ανακοινώνουμε επίσημα την παραμονή του Αποστόλη Κούλπα στην ομάδα μας και για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.
Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Καρδίτσα, διακρίθηκε πέρσι για το δυναμικό του παιχνίδι, ενώ σημείωσε πολύτιμα γκολ τόσο με την μπάλα ψηλά (1-0 με τον Πύρασο), όσο και χαμηλά (1-0 με τον Ρήγα), ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 4 γκολ, 5 ασίστ και 1 δοκάρι.
Αγωνίστηκε συνολικά 22 φορές ως βασικός και αντικαταστάθηκε μόνο μία, συμβάλλοντας σε 21 νίκες σε 22 εμφανίσεις”.
Εν τω μεταξύ παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, ο οποίος υπέγραψε στην Ανθούπολη Λάρισας, αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν.
Ο Γκαλίτσιος ήταν από τους παίκτες-ηγέτες στην πορεία επανόδου του Ολυμπιακού Βόλου σε εθνικές κατηγορίες, έχοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής, τρία ματς στο κύπελλο και τέσσερα παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου. Αντικειμενικά η αποχώρησή του αποτελεί απώλεια για τη βολιώτικη ομάδα.

















