Λιγοστεύουν αρκετά οι πιθανότητες για Βέρτζο στη Νίκη

Οι πιθανότητες, για να πει το «ναι» ο Βέρτζος στη Νίκη Βόλου, έχουν λιγοστέψει αρκετά, αφού, όπως λένε οι πληροφορίες, η Κέρκυρα αφενός έχει το πλεονέκτημα της ανώτερης κατηγορίας, αφετέρου της καλύτερης οικονομικά πρότασης, με συνέπεια η επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού να μη μοιάζει πλέον τη δεδομένη στιγμή τόσο πιθανή. Πάντως, στη Νίκη έχουν και Plan B για τον παρτενέρ του Χρήστου Καρτσαμπά και θέλουν τουλάχιστον μέχρι την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας να έχουν κλείσει έναν ικανό παίκτη, που θα καλύπτει τα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας.

Η άλλη βασική εκκρεμότητα αφορά τον αριστερό μπακ, με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο να περιμένει να πάρει στα χέρια του το δελτίο του από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ αναμένεται και μία ακόμη τουλάχιστον καλή μεταγραφή, ενώ θα ανέβουν ένα ή δύο παιδιά στην πρώτη ομάδα από τους Νέους Αθλητές.

Ανοιχτό είναι το θέμα ακόμη του Άγγελου Ματθαίου, που είχε και κάποια πρόταση, ενώ τα πράγματα καθυστερούν από την άποψη ότι τις επόμενες μέρες αναγκάζεται να παρουσιαστεί στον στρατό.

Στόχος είναι μέχρι την πρώτη της ομάδας που θα γίνει τελικά στο Πανθεσσαλικό (αφού υπήρχε και η σκέψη αρχικά για Παντελής Μαγουλάς) στις 25 Ιουλίου να υπάρχει ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών, που θα παρουσιαστούν στον κόσμο. Φυσικά, όπως είναι γνωστό, ανάλογα μ’ αυτά που θα διαπιστώσει το τεχνικό team στην προετοιμασία, θα υπάρχει το περιθώριο και για κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή περαιτέρω προσθήκες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.