«Λύγισε» με 3-0 από τον Πιερικό ο Θησέας Αγριάς

Με το εις βάρος του 3-0 από τον Πιερικό επιστρέφει στην Αγριά ο Θησέας, καθώς δεν κατάφερε σήμερα στο ΔΑΚ Κατερίνης να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ από το πρώτο ημίχρονο αγωνιζόταν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Πέτση…

Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν όλα στραβά για τον Θησέα… Στο 6ο λεπτό ο Πέτσης αντίκρισε την πρώτη κίτρινη κάρτα, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώη φορά στο 8′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυπαρίσση, Σαχινίδης και Τακίδης δε μπόρεσαν να βρεθούν στην πορεία της μπάλας η οποία πέρασε άουτ. Μάλιστα συνέχισαν να πιέζουν και στο 16′ ο Ιβανίδης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, για να έρθει με το κεφάλι ο Τακίδης και να τη στείλει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τελικά η ζημιά για τον Θησέα έγινε στο 22′, όταν ο Σαχινίδης με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή, μετά από γέμισμα του Ιβανίδη από δεξιά, έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ν. Βαν Ντε Γουΐχε, ανοίγοντας το σκορ για τον Πιερικό.

Το σύνολο της Αγριάς προσπάθησε να απαντήσει στο 27′, με τον Κοτζαθανάση να εκτελεί το φάουλ και την μπάλα να ακουμπά το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γουναρίδη, για να καταλήξει άουτ. Σαν να μην έφτανε το σε βάρος του 1-0, ο Θησέας έμεινε με 10 παίκτες, όταν στο 29′ αποβλήθηκε ο Πέτσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την ίδια στιγμή, ο Πιερικός αναζητούσε και δεύτερο τέρμα και στο 42′ είχε μία ακόμη ευκαιρία, με τον Σαχινίδη να κάνει το σουτ μετά από πάσα του Μακρή, αλλά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να «πυροβολούν» κατά ριπάς… Στο 47′ μετά από σέντρα του Ιβανίδη από δεξιά, ο Σαχινίδης έπιασε την κεφαλιά χωρίς πίεση, αλλά ο Βαν Ντε Γουΐχε μπλόκαρε.

Στο 51΄ο Ιωαννίδης προσπάθησε να απαντήσει και έκανε την ατομική ενέργεια, για να σουτάρει στη συνέχεια και να μπλοκάρει ο Γουναρίδης. Στο 69′ ο Πιερικός είχε δοκάρι μετά το σουτ του Κριεμάντι, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα το 2-0, όταν ο Μπενίσκος δέχθηκε την μπαλιά του Μηλιώτη μετά από κούρσα του δεύτερου από τα δεξιά και πλάσαρε επιτυχώς τον τερματοφύλακα του Θησέα.

Το 3-0 δεν άργησε, καθώς στο 77′ ο Ιβανίδης έβγαλε τη σέντρα, για να ακουμπήσει όσο χρειαζόταν την μπάλα ο Μηλιώτης και να σκοράρει απέναντι από τον Βαν Ντε Γουΐχε. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν με τη σειρά τους δοκάρι στο 79′, μετά από προσπάθεια του Γαλανόπουλου, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής.

Πιερικός: Γουναρίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς (85′ Τουλίκας Β.), Γιαλαμίδης, Τακίδης, Μακρής, Μπενίσκος (80′ Ίτσιος), Δεμηρτζόγλου (68′ Μηλιώτης), Σαχινίδης, Κριεμάντι, Κυπαρίσσης (59′ Παπαδόπουλος).

Θησέας Αγριάς: Ντ. Βαν Ντε Γουΐχε, Ιωαννίδης (80′ Λίτσος), Διαμαντόπουλος (63′ Οικονόμου), Νιαώτης, Έρ. Βαν Ντε Γουΐχε, Μπόρας, Πέτσης, Γαλανόπουλος, Σιώμος (63′ Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Κυρίτσης (80′ Ζαχαράκης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.